2777
2789
عنوان

ژل لبتون چقد موند

183 بازدید | 24 پست

یه غلطی کردم دیشب تو گرما بودم میترسم جذب بشه خیلی دوسش داشتم

دیروز زدم 

شما چقدر ژل لبتون موند

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چقدر هزینش شد؟

اودری 1خورده ای 

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
اره یه سیسی زدم

دفه اول بیشترش جذب میشه . ترمیم حتمن برو . نگران نباش امیدوارم بدنت ازینا نباشه که ژل خور باشه . من خودم هربار زدم یک هفته بعد جذب شد . الانم برا چندمین بار س روز پیش زدم امیدوارم جذب نشه دیگه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بعد ۷روز اوکی میشهکبودی های دورش بعد ۴ میرهدیگه مراقبت هم نمیخواد

یعنی تو گرما بودم جذب نمیشه؟ خیلی ناراحتم خیلی 😔😔

دفه اول بیشترش جذب میشه . ترمیم حتمن برو . نگران نباش امیدوارم بدنت ازینا نباشه که ژل خور باشه . من ...

اخه دکتره گفت ترمیم نمیخاد فقط بیا ماساژ بدم

کلا دفعه اولته احتمالا جذب میشه نه صرفا واسه گرماباید بری ترمیم

چن بار گفتم کی بیام ترمیم گفت ترمیم نمیخاد فقط برا ماساژ بیا

راز ماندگاری ژل تمدید به موقع هستش من سه سال پیش زدم یک ماه بعد شارژ کردم هنوزم خوبه و نیاز به شارژ ...

یعنی یه ماه دیگه برم تمدید

اخه دکتره گفت ترمیم نمیخاد فقط بیا ماساژ بدم

بعد تقریبن بیست روز تا یکماه حتمن باید بری یک سی سی یا نیم سی سی دیگه بزنی وگرنه دوماه بعد هیچی ازش نمونده دوباره باید از اول هزینه کنی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بعد تقریبن بیست روز تا یکماه حتمن باید بری یک سی سی یا نیم سی سی دیگه بزنی وگرنه دوماه بعد هیچی ازش ...

من لب بالامو زدم فقط  میترسم بد بشه