2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بگید حق با کیه

123 بازدید | 7 پست

من یک ماه پیش رفتم مسافرت مادرم شوهرم اونجا نه ب خودم ن ب همسرم زنگ نزد بعد پدر شوهرم زنگ زد ب شوهرم گفت برامون از اونجا فلان چیز برای سوغاتی بخر....خلاصه برگشتم بازم زنگ نزد ما خودمون بعد دو هفته رفتیم خونشان ک مادر شوهرم نبود پدر شوهرم بود  بعد شنیدم ک دختر جاری کرونا گرفته ما هم اومدیم خونه بازم مادر شوهرم زنگ نزد ما هم نرفتیم اونجا  چون دخترای جاری هر روز ب خونه مادر شوهرم رفت و آمد دارن.و بچه های منم کوچیک 

حالا وسط مریضی با شوهرم دعوا ک زنت نمیاد اینجا  دلم برای بچه ها تنگ شده ..دست پیش گرفته

شوهر من گفته ک اگه بچه ها رو دوست داری دلت باید بسوزه مریض نشن..اونا ک نمیشینن خونشون...

تو این مدت بازم زنگ نزد ب خود من کاری داشت ب شوهرم زنگ میزد الانم پدر شوهرم گاهی ب شوهرم میگه بیایین شامی چیزی اما مادر شوهرم زنگ نمی زنه شوهر من میگه بری م اما من حس میکنم شخصیت میره زیر سوال برم

تو این مدت بازم زنگ نزد ب خود من کاری داشت ب شوهرم زنگ میزد الانم پدر شوهرم گاهی ب شوهرم میگه بیایین ...

مهم نیست منم مادرشوهرم و خواهراش زنگ نمیزنن بهم ولی ما خودمون میریم سرمیزنیم ناراحت هم نمیشم هیچوقت😀همون به شوهرم میگن کافیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک کوچولو با هم راحت باشید

احترام سرجاش، ولی اینکه مثلا خودتون به مادرشوهر زنگ بزنید ودرددل کنید بدنیست، 

مثلا بگید مادرجون خیلی دویت داشتم تو سفر صداتون را بشنوم، یا اینکه تا یک مدت نمیاییم، نگرانم بچه ها مریض بشن

یک کوچولو با هم راحت باشیداحترام سرجاش، ولی اینکه مثلا خودتون به مادرشوهر زنگ بزنید ودرددل کنید بدنی ...

باهلش راحت بودم تن تن میرفتم مسافرت رفت بهش زنگ زدم الان خب من احساس میکنم خودم پاشم بزن دیگه یاد میگیره بی تفاوتی رو بعد برای جاری ببین چه میکنه

باهلش راحت بودم تن تن میرفتم مسافرت رفت بهش زنگ زدم الان خب من احساس میکنم خودم پاشم بزن دیگه یاد می ...

بدترین چیز مقایسه هست.

هیچ دو نفری شبیه هم نیستند،فقط باید با توجه به خصوصیات خودتون قلق به دست بیارید

بدترین چیز مقایسه هست.هیچ دو نفری شبیه هم نیستند،فقط باید با توجه به خصوصیات خودتون قلق به دست بیاری ...

اصدا برام نیست قلبش بیاد دستم چون از اول ازدواجم همیشه ب من کم گذاشته نسبت ب جاری  تمام کادوها رو شوهرم خریده  عروسی و ‌....هیچ کمکی نکردهدفقط از ما توقع داشته و داره ‌....

توقعت بنظر منطقی نمیاد. من همیشه خودم زنگ میزنم احوال پرسی می کنم. کوچکتر باید زنگ بزنه. حتی اگه تو سفر باشه.

خانواده شوهرم حتی تو موقعیت های مهم بهم زنگ نزدند. منم کلا دنبال تنش نیستم. نمی خوام انرژیمو بذارم روی موضوعاتی که واقعا مهم نیست.