2777
2789
عنوان

توهین زندایی اشغال ب مادرم

883 بازدید | 30 پست

دوستان این موضوع رو باور کنید کاملا حق با ماست

مادرم وضع خوبی داره و همیشه ب زنداییم کمک میکرد وقتایی که داییم یه مشکلی داشت زنداییم رو میبرد با خودش مسافرت بهش میرسید مغازه زنداییمو همه جا تبلیغ میکرد 

بعد دوستان این زندایی پفیوز شیشه خورده داشت با خواهراش که اوناهم دو تا خرابن مینشست دایی گاومو پر میکرد ک اره خواهرات خیلی دیگه ازادن همه جا میرن  فلانن برو بهشون گیر بده ب هر چی ک میپوشن یا مثلا تهمتای زشت میزد ب مامانم و خالم اینا 

یه روز بلند شدم با ماشین رفتم در خونه مامان باباش چون اینو خواهراش هم اونجا بودن ….بقیش بیاین بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عصبی بودم چون ما خیلی هواشو داشتیم رفتم در خونشون گفتم بیا بیرون بلند هم داد زدم 

همه اومدن بیرون داییم گفت دهنتو ببند برو گمشو وگرنه کار دستت میدم منم گفتم جرعت داری بهم دست بزن تا هم خودم هم بابام دهنتو سرویس کنیم بتمزگ سر جات(البته من چون هیکلیم و زورم زیاده و قد بلند جرعت نمیکرد)برگشتم ب زندایی خرابم گفتم نگاه کن زنیکه خراب مچ خودتو هزار جا با هزار نفر گرفتیم چیزی نگفتیم اما حالا که داری گه خوری مادرمو میکنی اینو بهت بگم یه بار دیگه با این خواهرا هرزت پشت سر مامانم حرف بزنین چرتو پرت بگین ادم میفرستم با خودم دست پا همتونو میشکنیم تا دیگه از این غلطا نکنی خودم شخصا سرتو میشکونم تا دیگه از این زرا نزنی ب داییم هم گقتم یا زنتو جمع میکنی یا خودم دو تاتونو جمع میکنم دهنتونو میبندم

چرا انقد تو جملاتت توهین کردی؟ 

زنداییت کاربریت رو داره؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین ب جان خودم قسم مادرم هیجوقت خواهر شوهر بدی نبوده همیشه تا تونسته خوبی کرده

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫