2777
2789
عنوان

نسبت به نامزدم بسیار زودرنجم

182 بازدید | 23 پست

با کوچکترین تغییر لحنش یا بی توجهیش حتی ازش عصبانی میشم، خیلی وقتا بروز نمیدم اما ازش بدم میاد و دور میشم 

کسی مثل من هست؟ من قبلا اینطور نبودم، الان چند ماهی هست اینجوری شدم حس میکنم عوض شده در حالیکه این تغییر ظاهرا اصلا یا وجود نداره یا خیلییی کمه 

کاش بفهمم علتش چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسائلی راجب رابطمون هستش ک روی دلت مونده باشهچ؟

آره بهش گفتم دوست دارم بیشتر مراقب و حامی من باشی، وقتی درگیر مسئله ای هستم اونو مسئله خودت بدونی در اون حد مهم.  ولی بهش میگم میکه نه اینطوری نیست چشم من بیشتر تلاشمو میکنم ولی تلاش هم که میکنه حس میکنم الکیه، بعد یه مدت دوباره انگار یادش میره 

چرا دیگه،نا اختی و خشم باهم

منظورم اینه که ناراحت نشی میگم اما علت زودرنجی حالا اگر تغییرات هورمونی نباشه ،کمبود عزت نفسه. شخص از قهر و اینا. سپر دفاعی میسازه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اسی من حالم بده دوست پسرم داره میره روسیه حس میکنم خیانت میکنه اونجا خیلی دارم غصه میخورم یکی باهام ...

گلم اتفاقی که بخواد بیوفته میوفته،باید در برابر جریان زندگی یکم پذیرا باشی و رو‌عزت نفست این مدت کار کنی

واکنش طرف مقابلت چجوریه

راستش خیلی وقت ها متوجه نمیشه یا خیلی وقت ها میگم‌این حرفت بهم برخورده اونم همیشه میگه تو من‌و‌کیشناسی و نباید این حرف و اینجوری برداشت کنی و عذرخواهی می‌کنه 

یا وقتایی که بنظرم لخنش خوب نیست داخل تماس میگم‌ با این لحن با من صحبت نکن لخنش و درست می‌کنه 

یا وقتی به حرفش و خوشم‌نیومده مثلا وقتایی که میگه سریعتر بگو میگم‌ پس برو به کارت برس من‌آدم اینکه کارام و سریع پیش ببرم نیستم و اونم عذرخواهی می‌کنه یا میگه باشه آروم بگو،بگو

واکنش نامزد شما چطوریه؟

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

گلم اتفاقی که بخواد بیوفته میوفته،باید در برابر جریان زندگی یکم پذیرا باشی و رو‌عزت نفست این مدت کار ...

عزیزم اخه یه بار امتحانش کردم با اکانت فیک و پا داد وای دارم دیوونه میشم اخه نمیدونم چرا اینکارو باهام میکنه نگاه کن تاپیک اخرم عکس گذاشنم همه گفتن تو بهتر ازونی دردم ازینه چرا با این وجود باید تزش خیانت ببینم 

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

منظورم اینه که ناراحت نشی میگم اما علت زودرنجی حالا اگر تغییرات هورمونی نباشه ،کمبود عزت نفسه. شخص ا ...

فکر نمیکنم عزت نفس باشه، من به توجهی که قبلا بهم داشت وابسته شدم الان که حس میکنم کمتر شده فکر میکنم احساساتش واقعی نیست. یکم اضطراب آینده رو دارم میترسم کم کم رابطمون داره تغییر میکنه، میترسم رابطمون از اون ایده آلی تو ذهنم ساختم فاصله داشته باشه 

راستش خیلی وقت ها متوجه نمیشه یا خیلی وقت ها میگم‌این حرفت بهم برخورده اونم همیشه میگه تو من‌و‌کیشنا ...

مثل نامزد شماست تقریبا 

مثلا در جواب یه پیامم جوری جواب میده که اینجا که میذارم همه میگن اوکیه که بابااا ولی همین ادم ۶ ماه پیش جواب این پیامم رو یه جور دیگه و محبت امیز تری میداد . تاپیک های قبلیم هم بخونی متوجه میشی