2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بهم حسودی میکنن

185 بازدید | 7 پست

بچه ها من دو تا جاری دارم

بزرگه وضع مالیش خوبه، شوهرش رفتاراش باهاش عالیه، دوتا خونه داره و ماشین خوب و ....

وسطی قد بلنده، قیافه ش از من بهتره، وضع مالی ش از ما بهتره 

کلا هردوتا شون زندگی هاشون از ما سرتره

ولی انقددددد حسودی ما رو میکنن، خدا شاهده همه فهمیدن 

اصلا اعصاب نذاشتن برام دیگه

مدام دنبال اینن یه آتیشی تو زندگی ما به پا کنن

چطور باهاشون کنار بیام😔

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
توهم زدی شاید

نه بابا

اوه اگه بخوام کاراشونو بگم یه کتاب میشه

حتی مادرشوهرم که همیشه بی طرفه هم صداش از کارای دو تا عروسش دراومده

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جون شما

ولی خیلی از خانما که دستاورد خاصی تو زندگیشون ندارن این احساس رو تو خودشون بودجود میارن که یه جور مکانیزم دفاعیه

از خانمای مستقل و موفق خیلی کم میشنویم که فلانی حسودمه شایدم اصلا نشنویم

دور از جون شماولی خیلی از خانما که دستاورد خاصی تو زندگیشون ندارن این احساس رو تو خودشون بودجود میار ...

دستاوردهای من تو زندگی خیلی بیشتر از اوناست

هم تحصیلات هم هنر هم تربیت بچه و .... نمیخوام باز  کنم

از نظر ظاهری و مالی گفتم اونا سرترن

ولی به شدت حسادت ما رو میکنن واقعا تعریف کردن کاراشون از حوصله خارج هست...

اولین تاپیک خاله زنکی من بعد از ۱۱ سال عضویت فقط دو تا شرکت کننده داشت😁😁

عزیزم  ب این رفتارا و قضاوتها مگ اشنایی نداری من خودم تاپیک زده بودم پشیمون شدم ازبس ک قضاوت کردن

البته ب من بر نخورد چونکه هر کسی طرز فکرش متفاوته ،

من درکت میکنم چون منم ی جاری دارم اینطوریه🙁😖