2777
2789
عنوان

چند درصد بدجنس هستید

326 بازدید | 7 پست

خانومای گل راستش من خواستم ی آمارگیری بکنم ببینم چند درصد زنای جامعه مون بد جنسن😂 حالا این بدجنسی تو وجود همه ماها هست خیلیا نادیدش میگیرن خیلیا با قدرت ب کارش میگیرن مثلا من اوایل ازدواجم مشکلی نداشتم که شوهرم ماشینشو بده دست برادرش یا بره خونشون و ازین حرفا اما دیگران نشستن زیر پام ک چه خبره چرا می‌ره خونه خواهرش چرا با خواهرش صمیمیه چرا تو مرکز زندگیش نیستی و ازین حرفا منم مدتی با اونا لج افتادم و مدام شوهرمو دعوا میکردم اما دیگه دوسه ساله فهمیدم ک مهم نیست اتفاقاتی برام افتاد ک باعث شد با خانواده شوهرم خوب و صمیمی بشم حتی اگه چیزی بخوان خودم بهشون میدم حتی اگه شوهرم راضی نباشه مجبورش میکنم 

شماها چجوری هستین؟ از اون زنا هستید که به شدت شوهره رو کنترل می‌کنه نمیزارع بره خانوادشو ببینه یا مثه منید؟؟ 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من اینقد مهربونم صفررررر درصد

😂😂😂

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حقیقت خودم بیشتر میرم سمت خانواده شوهرم مادرشوهرش هر موقع بریم خونه اش خوشحال میشه ولی مامانم انگار غذا درست کردن و پول خرج کردن خیلی براش سخته هر بار پیششون غذا میخورم انگار زهر میخورم امشب نون و ماست خوردم پیششون تو فکرم فردا براشون ماست بخرم ببرم یه روز دیگه نون

۲۰ درصد بدجنسم

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

من بدجنس نیستم 

ولی امشب یه چیزی شد از خودم بدم اومد 

یکی از فامیلامون خونمون بود بعد از دختر یه فامیل دیگمون تعریف کرد که دختره رابطه خوبی هم بامن داره 

بعد خوب این دختره صورتش کامل عمله 

دماغ و ژل لب و زاویه سازی و مژه و خیلی هم خوشگل شده بعد از اینا 

بچگیش اصلا قشنگ نبود و یه دماغ وحشتناک داشت

اگه نگاش کنی فکر می کنی کاملا نچراله این قدر خوب کارای زیباییش رو انجام داده ولی اصلا نچرال نیست 

اون خانمه که ازش تعریف می کرد از بچگی نمیشناختش 

وقتی شروع کرد ازش تعریف کرد یه لحظه یه حس حسادت گرفتم اومدم بگم همش عمله تو قبلنش رو ندیدی ولی درجا جلو خودمو گرفتم ساکت شدم هیچی نگفتم 

به خاطر این حسی که اون لحظه بهم دست داد خیلی اعصابم از خودم خورد شد

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

من صفر درصده بدجنسیم تا وقتی که کسی بهم بدی کنه بی جهت اون موقع میره رو ۱۰۰

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه