2777
2789

کسی مثل من بوده شرایطش چیکار کنم ای خدا😔 

من ۳۵ روز تاخیر دارم اون اولا کلی علائم داشتم سه روز قبل موئد تست زدم منفی شد یک روز از بعد موئد مثبت شد زیر یک دقیقه ۶ روز بعد از دادم اول گفتن مثبت بعد گفتن منفی  هنوز پریود نشدم 🫠 ۳۵ روزه چند روز دیگه نوبت متخصص دارم  اگه باردار نیستم چرا نمیشم پسسسس

انگار دستگاه آزمایشگاه هم مشکل داشته اینقدر شک بهم وارد شد میترسم باز تست بزنم 

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

برو یه آزمایشگاه دیگه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس می کنم دو خط شده انشالله بارداری

دو خط بود و کاملا واضح صبر کردم بعد ۶ روز تاخیر رفتم آزمایش گفتن که منفی هست حالا من اون موقع هم کلی دلم تیر میکشید و علائم الان هم حالت های پریودی دارم که میگم حالا میشم ولی نمیشه   تعجب میکنم چرا بار اول گفتن مثبت بعد زنگ زد بیا تکرار دیدم اونجا خیلی ها باز اومدن تکرار انگار دستگاه مشکلی داشته باشه 

هفته دیگه نوبت دارم بنظرت تا الان اگه باردار باشم میگم خب تو سنو مشخص میشه؟

سنو نه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

۴ سال

ب امید خدا انشالله بارداری

فک کردم ماههای اولته خواستم بگم طبیعیه 

بازم بیبی بزن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ب امید خدا انشالله بارداریفک کردم ماههای اولته خواستم بگم طبیعیه بازم بیبی بزن

نه عزیزم به بچه دارم البته برای دومی اقدامم برام دعا کن ❤️