2777
2789

؟؟؟؟

خدایی نی نی سایت یه جاییه چون کسی کسیو نمی شناسه ادم راحت حرف دلشو میزنه 

اونایی ک میگن کاربری دست دونفره الکی نمیگن؟ چرا خب هرکس برا خودش کاربری نمیسازه در حالیکه عضو شدن خیلی راحته تو سایت

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

همشونم دروغ نمیگن.🙃

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین کار هارو کردین دیگه هر روز یه روانی پیدا میشه با ما دعوا بگیره 

آخه ما مرض داریم الکی بزنیم کاربری دونفره 

آنقدر واسه همه گفتم خسته شدم دیگه 

بابا بس کنید دیگه

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

همشونم دروغ نمیگن.🙃

نمیگم کسی دروغ میگه اصلا فرصو می گیریم همه راست بگن

ولی اخه چرا واقعا 

دقیقا همینطوره . سریع تا یجا بین مجردی متاهلی یا مدرک و ... سوتی دادن میگن کاربری دست دو نفره

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نمیگم کسی دروغ میگه اصلا فرصو می گیریم همه راست بگنولی اخه چرا واقعا

تاپیک خاصی نمی زنن که براشون مهم باشه فامیل ببینه و بشناستشون یا نه

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

دقیقا مگه حریم خصوص ندارن که چند نفری تو یه اکانت باشن

افرین دقیقا منم همینو میگم

اتفاقا نی نی سایت چون کسی کسیو نمیشناسه همه راحتن 

تاپیک خاصی نمی زنن که براشون مهم باشه فامیل ببینه و بشناستشون یا نه

خب چرا باید مثلا شماره خواهرتو توهم وارد کنی 

خب شماره خودتو بزن 

مگه تل گرام بخوای بری با اکانت کسی دیگ میری

این برام سوال شده

مثلا میشه ینفر بگه: این تلگرام دست دونفره؟ یا این واتساپ همینطور

جالبه همین الان من همینو نوشتم 

کی میزه تو اکانت تلگرام خواهرش مثلا