2777
2789
عنوان

فهمیدم با کسی هست و منو بازی میده

249 بازدید | 27 پست

دو ماه تموم با رفتاراش منو گیج خودش کرده بود خدا شاهده نخخخخ مستقیم میداد بهم 

تا حدی که فکرم کاملا روزانه درگیرش بود

قبل‌تر شنیده بودم دوست دختر داره دختره آشنا هم بود اما رفتارای این پسر جوری بود انگار بهم علاقه منده نگین توهم زدی یا چی آدم میفهمه یکی کرم بریزه

منم به شک افتادم که شاید فقط شایعه باشه و دوست دختری در کار نیست منکه مستقیم ندیدم یا نشنیدم...

از کار خدا پیجشو گاها با پیج فیک نگا میکنم یه ناخن کار اتفاد زیر دستم دیدم این فالوش داره ناخن کاره فامیلشم نبود

شک کردم و ایدی اون دختره که بهش شک داشتمو سرچ کردم دیدم اونم فالوش داره با خواهر و دارو دستش

و برای اکثر پستاش این دختر کامنت میزاره و رفیقشه

خب این پسر تو پیج این ناخن کار چیکار میکرد اگه دوس پسر این دختره نباشه....

لعنت بهش لاشیییییی خیلی لاشییییی بود 😭😭😭😭

خدایا من واقعا داشتم بهش علاقه مند میشدم دخترا بعد مدت ها حس هیجان و امید به زندگی پیدا کرده بودم من این پسرو سالهاست میشناسم خودش با رفتاراش سعی داشت ذهنمو درگیر کنه خدا ازش نگذره 

تو رو خدا یه چیزی بگید آروم شم خیلی حالم بده

چطور ممکنه یکی تو رابطه جدی باشه و اینطوری ذهن دخترای دیگه هم درگیر خودش کنه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
یکم دیگ اوکی میشیتا دلت بخواد ازینا ریخته

از کیا ریخته؟

حالم از پسر جماعت دیگ به هم میخوره

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کیا ریخته؟حالم از پسر جماعت دیگ به هم میخوره

از امثال این پسر

چطور نمیشناسیشون

بد ادمو تو بازی میندازن حق داری همه تشخیصشون نمیدن

همین انگل باز میاد دور و برت حواست باشه

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
از امثال این پسرچطور نمیشناسیشونبد ادمو تو بازی میندازن حق داری همه تشخیصشون نمیدنهمین انگل باز میاد ...

متاسفانه منم بهش توجه میکردم عزیزم

چه میدونممممم الان که فهمیدم واقعنی تو رابطه س حالم بده حس بدی دارم ...حس میکنم ازم سو استفاده شده هر چند با نگاه و رفتار و غیر مستقیم باشه

متاسفانه منم بهش توجه میکردم عزیزمچه میدونممممم الان که فهمیدم واقعنی تو رابطه س حالم بده حس بدی دار ...

اشکال نداره طبیعیه

درکت میکنم

اینقدر از این ادما دورم بوده که فاب چند ساله داشتن و دنبال من موس موس میکردن

فقط از همه جا بلاکش کن و اصلا و ابدا بهش محل نده

اشکال نداره طبیعیهدرکت میکنماینقدر از این ادما دورم بوده که فاب چند ساله داشتن و دنبال من موس موس می ...

خب تهش با همون فاب هاشون ازدواج کردن؟

خدای منننن اولین باره این مورد تجربه میکنم حالم بده

خب تهش با همون فاب هاشون ازدواج کردن؟خدای منننن اولین باره این مورد تجربه میکنم حالم بده

نه چه ازدواجی

کات میشن اکثرا

با دوسه تا از دوس دختراشون صحبت کردم

همشون دلشون خون بود

اینا ناپاکن و تا ابد چشم و دلشون سیر نمیشه خیالت راحت

هر دختریو راحت بدبخت میکنن

حیف دخترا

توهم تا چن روز حالت بده حس میکنی ی اتفاق بدی افتاده دلت یطوریه که امیدت ناامید شده اما کم کم اوکی میشی

با بعدی اشنا شی از این ادم بیشتر چندشت میشه

نه چه ازدواجیکات میشن اکثرابا دوسه تا از دوس دختراشون صحبت کردمهمشون دلشون خون بوداینا ناپاکن و تا ا ...

خیلی برام عجیبه ...

فک کن قشنگ نگاش میخ چشام میشد به لکنت میفتاد..حواسش پرتم میشد..از عمد یه بار طوری نشسته بود کل فامیل های اطرافمون بد نگا میکردن مامانمم متوجه حرکاتش شد بهم هشدار داد ...طفلی اون فکر میکنه بهم علاقه منده اینجوری میکنه....

که فهمیدم زهی خیال باطل....

برام این سواله...تمام پیج های مشترکش با اون دخترو اصلا آنفالو نمیکنه مثل همین ناخنکار....مثل روانشناس رابطه و ....این یعنی اون دختر براش مهمه....پس چرا با من اینطوری کرد...جوری که واقعا ۹۹ درصد شک نداشتم عاشقم شده!!!

خیلی برام عجیبه ...فک کن قشنگ نگاش میخ چشام میشد به لکنت میفتاد..حواسش پرتم میشد..از عمد یه بار طوری ...

اول اینکه شاید دوس دخترش نباشه

ولی من بگم برات واسه من در حدی بود که زنگ میزد بهم گریه میکرد

بازاری بود گذرم میوفتاد دیگه محال بود پولی بگیره بابت چیزی ازم

من واقعا بی محلش میکردم

خیلی پیگیرم بود حادثه ای براش رخ میداد زنگ میزد بهم خواهش میکرد باهام حرف بزنه اروم شه درحالی که فاب داشت و همه خانواده ها میدونستن

و اینقددر خوب نقش بازی میکرد ک نمیفهمیدم

تا ی روز یه دختر دسته گل ماه خوشگل همه چی تموم بهم پیام داد

فهمیدم پارتنر داشته

چه دختری واقعا حیف دخترا

اول اینکه شاید دوس دخترش نباشهولی من بگم برات واسه من در حدی بود که زنگ میزد بهم گریه میکردبازاری بو ...

خدای من خدای منننننن

فک کنم گزینه پیگیری اهداف و دکتر شدن برام خیلی خیلی پررنگ تر شده ...بشم یه خانم دکتر مجرده بی احساس😂

والا این پسرا از مار بدترن که!!!

دوس دخترش شاید نباشه...بعید میدونم نباشه! من شنیدم از زنداییم که باهاش هست البته یکسالو نیم قبل....گفتم شاید دروغه! وگرنه چطور میشه اینجوری عاشقانه با من برخورد کنه....

اما پیج ناخن کاری که مشخصه رفیق این دختر هستو چرا فالو داره?

متاسفانه منم بهش توجه میکردم عزیزمچه میدونممممم الان که فهمیدم واقعنی تو رابطه س حالم بده حس بدی دار ...

منم اکسم بهم برگشت بعد گوشیش زنگ خورد جواب نمیداد محبورش‌کر‌م جواب بده خلاصه فهمیدم هنوز با دوس دخترش کات نکرده بود دروغ‌گفته بود . کلا این اشغال ها زیادن یادت میره هفته دیگه

اتفاقا پریشب با خط ناشناس زنگ زد چند بار بهششستم پهنش کردم خشک شه😂

چه کنه هم هست خاک بر سر

منم اکسم بهم برگشت بعد گوشیش زنگ خورد جواب نمیداد محبورش‌کر‌م جواب بده خلاصه فهمیدم هنوز با دوس دختر ...

وای خدای من واییییییییییی

بیچاره دخترا...بیچاره ما دخترا واقعااااا