2777
2789

امروز رفتیم پیش یه. پزشک بعد با مامانم بد حرف زد خودمم نذاشت بعنوان همراه بیمار برم داخل کلی هم پول الکی کرد تو پاچمون انقد عصبانیم ، بیشتر از همه بخاطر اینکه با مامانم بد صحبت کرد عصبانیم با خودش چ فکر کرده که با مامانم اونجوری حرف زد واقعا فکر میکنن کی هستن که با مردم اینجوری رفتار میکنن

بعضیاشون واقعا گاون

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

سلام بله

دیگه نرفتیم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آسم دارم سرش زیاد دکتر رفتم

اقا اون سری ی دکتر رفتم مگه قبول میکرد که من چ الائمی دارم چ داروی بهم نمیسازه فقط خانم خانم کرد الکی تست گرفت

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بعضیاشون واقعا گاون

ببین من واقعا.  خودم سعی میکنم احترام آدمای مظلوم و بزرگتر از خودمو نگه دارم بعد مامان منم خیلی مظلومه از عصر تاحالا بهم ریختم که با مامانم اونجوری صحبت کرد اونم هیچی نگفته و نشسته

بله 

بهم گفت کری مگه

گفتم کر خودتی زنیکه نفهم

متخصص ارتوپد بود 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

ببین یه پزشک رفتیم تازه یکمی هم اشنا بودیم طرف پولداره هاااا 

بعد یه جفت دمپایی پاره پاش بود هی از این اتاق میدوئید تو اون اتاق میگفت از صبح وقت نکردم چیزی بخورم بس که بیمار ویزیت میکرد :/

اینقدر سرش شلوغ بود جواب درست و حسابی به ادم نمیداد 

اسمشو نمیگم ولی دکتر قلبه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
اره پیش اومده. پول ویزیت رو پس نگرفتیم و بدون اینکه بریم تو اتاق دکتر از مطب خارج شدیم😏

قلبم برای مامان مظلومم درد میکنه من خودم جواب میدم ولی اون گناه داره دلم نمیاد کسی چیزی بهش بگه 

بله پزشک فوق تخصص قلب که خیلی معروف ومشهوره اما اندازه یه گاو شعور نداشت.اولین باره دارم بی ادبی میکنم.خیلی با مادرم ومن بد حرف میزد البته با کل بیمارا و همراه هاشون همینطور بود انگار عقده ی تمام زندگیشو میخاست سر مریضای بدبخت خالی کنه