2777
2789
عنوان

درسته اینجا مجازیه ولی خیلی آسیب بدی بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 35 پست
یعنی اینکه با نظرات بقیه حالم بد میشه نشونه خوبیه؟🤦🏻‍♀️کاش با این سایت هیچوقت اشنا نمیشدم

همه با نظرات منفی حالشون بد میشه 

ولی اینقدر انتقاد و نظر منفی میشنوی 

و در نهایت به مرحله ای میرسی که این حرفا روت هیچ تاثیر بدی نمیذارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس از اینجا؟؟

چرا که نه

مثلا من خیلی به ادما و مشکلاتشون اهمیت میدادم و دوس داشتم حتما به ادما کمک کنم

ولی اینجا یاد گرفتم که همه دنبال بهتر کردن نیستن، بعضیا میخوان فقط حرف بزنن و سبک بشن، بعضیا مشکلاتشون براشون یه بازیه و شاید حتی خودشون مشکل میسازن

و یاد گرفتم که یه بار چیزی که به ذهنم میاد رو بگم و دیگه اصراری نکنم و پای خود طرفه هرکاری کنه

درنهایتم یاد گرفتم هرکسی توی زندگیش خودش باید یه سری چیزا رو تجربه کنه و بهش برسه، هرچقدرم کسایی بهش بگن که فلان چیز خوبه و فلان چیز بده، تا خودش بهش نرسه متوجه نمیشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
درس از اینجا؟؟

مثلا وقتی از حرفای بقیه اینجا ناراحت میشم، به خودم میگم اونکه منو نمیشناسه پس قضاوتشم درست نیست و برام مهم نیست

یا میگم شاید حال خودش خوب نیس من جلوی دستش بودم با من بد حرف زده

یا میگم شاید من بد حرف زدم و بهش میگم که اگه لحنم بد بود ببخشید و حال خودمم خوب میشه

منظورم اینه باید ببینی چیشده که ناراحت شدی و طرف دست گذاشته روی چه ویژگی تو که خشمگین یا ناراحت شدی و حالت بد شده و دفه ی بعدی به خودت اجازه ندی که از حرف کسی ناراحت بشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
همه با نظرات منفی حالشون بد میشه ولی اینقدر انتقاد و نظر منفی میشنوی و در نهایت به مرحله ای میرسی که ...

امیدوارم همینجوری بشه..

میدونی از چی ناراحتم

من بعضیا کاربرارو دوست دارم اینجا. و البته اونا هم منو میشناسن. ولی وقتی کم محلی کنن دیوونه میشم انگار دوستای واقعیمن. خیلی سعی کردم ب خودم بفهمونم اینجا مجازیه واقعی نیست نباید ناراحت شم. ولی متاسفانه کنترلش دست من نیس

مثلا وقتی از حرفای بقیه اینجا ناراحت میشم، به خودم میگم اونکه منو نمیشناسه پس قضاوتشم درست نیست و بر ...

هرروز همینو با خودم میگم

اینجا با بعضیا دوستم.. میگم اون نه منو میشناسه نه قراره ببینمش. پس چرا باید ناراحت شم. خوب میشم اینجوری

ولی با کوچیکترین واکنشون ناراحت میشم دوباره

دیگه دارم از خودم زده میشم از بس روحیم حساسه

هرروز همینو با خودم میگماینجا با بعضیا دوستم.. میگم اون نه منو میشناسه نه قراره ببینمش. پس چرا باید ...

بنظرم اتفاقا اینجا بمون، انقد بمون که هم خودت بدونی با ادما چطوری حرف بزنی، هم دیگه از حرفای بقیه ناراحت نشی

ذهنت باید در لحظه حضور پیدا کنه ، زود خشمگین نشی که نتونی فکرکنی و نتونی انتخاب درستی داشته باشی

هروقت کسی برات کامن بدی میزاره همون لحظه جوابشو نده، برو یکاری دیگه کن و بعد دوباره بیا ، این راه حل خوبیه که حالت بد نشه

بنظرم اتفاقا اینجا بمون، انقد بمون که هم خودت بدونی با ادما چطوری حرف بزنی، هم دیگه از حرفای بقیه نا ...

باورت میشه بعضی وقتا از اینجا دست و پاهام میلرزن؟

اصلا خودم از خودم تعجب میکنم

یعنی بمونم؟ حس میکنم خود ازاریه

باورت میشه بعضی وقتا از اینجا دست و پاهام میلرزن؟اصلا خودم از خودم تعجب میکنمیعنی بمونم؟ حس میکنم خو ...

چرا عزیزم؟ اخه اینجا انقدرم ازاردهنده نیست، توی چه تاپیکهایی میری مگه؟😁

اره اگه اذیت میشی یه مدت فاصله بگیر ، با خودت فکر کن، بنظرم زیادی اینجا رو جدی گرفتی 

برای خودت دغدغه ی جدید ایجاد کن، برای زندگیت هدف بزار، درگیر واقعیت شو

اگه کمکی از من برای بهتر کردن حالت برمیومد حتما بگو عزیزم❤️❤️

چرا عزیزم؟ اخه اینجا انقدرم ازاردهنده نیست، توی چه تاپیکهایی میری مگه؟😁اره اگه اذیت میشی یه مدت فاص ...

چقد خوبید شما❤️بین این همه کاربر که دنبال تاپیکای پر حاشیه‌ان شما اومدی و کمکم کردی با حرفات🥲مرسی ازت گلم

من اصلا فکرنمیکردم حساس باشم تا اینکه ب این سایت اومدم و با کوچیکترین حرف از دوستای اینجام و کسایی که اینجا میشناسم ناراحت میشم

بله درست میگی زیادی اینجارو جدی گرفتم و نباید زیادی باشم..