2777
2789

پریودیام مرتب نیس اخرین پریودیم ۱۲خرداد بود  17تیر با کلی علائم بی بی چک زدم منفی بود 18تیر زدم بعد ی ساعت ی هاله خیلی محو افتاد 19تیر زدم باچشم دیده میشدکاملا صورتی بود ولی خیلی پررنگ نبود 21بتا دادم رو 76بود بنظرتون کم نیس این عدد همونشب ی بی بی دیگه زدم خیلی پررنگ تر از قبلی شده بود کسی بوده بااین بتا بارداری موفق داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها تاپیکای قدیمو ادم نگا میکنه کیف میکنه از بس همه دلسوز بودن و نظرمیدادن چرا ماها اینطوری شدیم ...

علتش اینه که الان اکثرا سن کاربرا کمه و تاپیک های مختلف زیاد شده این مدل تاپیکا کمتر دیده میشه

منم بلد نیستم وگرنه کمکت میکردم

جداز این مشکلی پیش نمیاد

از الان اینقدر استرس داری برات نگرانم ، بارداری و زایمان خیلیرپایین بالاداره یکم آروم باش ،نه طبیعیه عزیز

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
از الان اینقدر استرس داری برات نگرانم ، بارداری و زایمان خیلیرپایین بالاداره یکم آروم باش ،نه طبیعیه ...

بچه دوممه ی پسر ۶ساله دارم کلا ادم استرسی ام دس خودم نیس