2777
2789

سلام

من امروز عضو نی نی سایت شدم.فقط برای اینکه تجربیاتم در مورد فروشنده های قرص سایتوتک که انقدرم ازشون خوب میگن در اختیارتون بذارم.

من در دوران عقد هستم و باردار شدم.اولش خیلی هم خودم و هم همسرم ترسیدیم که ممکنه ابرو ریزی بشه و ....واسه همین خدا ببخشه ما رو تصمیم به سقط گرفتیم.که من تو همین نی نی سایت شماره خانم حقیقت رو پیدا کردم. برخلاف تعریف هایی که ازش شده بود بسیار دروغگو و شیاد هست.بسیار تند و بی ادب و قصدش فقط فروش قرصشه نه کمک به من و شما و ....این قرص عوارض وحشتناکی داره .حتی ایشون گفت اگر سقط نشد باید قرص رو تکرار کنه و اگر بازم نشد ادرس یه مطب غیر قانونی میدم و ...این خانم دروغگو انقدر همه چیزو ساده نشون میداد انگار داری قرص ویتامین میخوری.

دوست من تحت نظر دکتر با همین قرص تو بیمارستان بچه سقط کرد تا مرز مرگ رفت و برگشت با وجودیکه چند تا متخصص بالای سرش بودن.اما این خانم میگه قرص رو بخر و تو خونه بخور و کار یکساعته تموم میشه !!!!!

گولشونو نخورید.ممکنه این قرصها رو بدن یکی جواب نده و ادمو بکشه یا حتی بچه رو ناقص کنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه مو نگه داشتم...وقتی خوندم که چقدر گناه داره و چقدر خدا تو قران نهی کرده شرمنده شدم.الان ماه سومم.

به مادرم و مادر همسرم گفتیم.اونا هم کمکمون کردن و اومدیم سر خونه زندگیمون....

یادمه یکی از همکارام هم بی دلیل سقط کرده بود و میگفت از روزیکه اینکارو کردم زندگیم جهنم شده..بدهی بالا اوردیم و با شوهرم مدام در جنگیم و به مرز جدایی رسیدیم و ....

اما خب خدا کمک من و همسرم کرد تا بهترین تصمیم رو بگیریم.

برخلاف تصوری که من داشتم مادرم و مادر همسرم خیلی خوشحال شدن از بارداری من و خیلی هم کمک کردن .

روزی هزاران بار خداروشکر میکنم.

کسی که بچه بی گناهو سقط کنه حقشه هر بلایی سرش بیاد

قبل اینکه دنبال این قرصا باشین یه سر به داروخونه بزنین این همه وسایل جلوگیری

خداروشکر که استارتر بچرو نگه داشته وگرنه حتما زندگیش خراب میشد

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

😢😢😢😢😢😢

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
کسی که بچه بی گناهو سقط کنه حقشه هر بلایی سرش بیاد قبل اینکه دنبال این قرصا باشین یه سر به داروخونه ...

من یکسال بود مدام ال دی میخوردم و تنبلی تخمدان و کیست هم داشتم.حتی رفتم دکتر و گفت احتمال بادار شدنت با وجود این کیستها خیلی کمه.اما با این حال ال دی رو قطع نکردم.

من یکسال بود مدام ال دی میخوردم و تنبلی تخمدان و کیست هم داشتم.حتی رفتم دکتر و گفت احتمال بادار شدنت ...

خداروشکر که بدون هیچ مشکلی بچه دار شدی و درگیر دکتر وبیمارستان نشدی واسه بچه

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊