2777
2789
عنوان

تصادف

118 بازدید | 13 پست

سلام خانوما شبتون بخیر خوبین

اول بگم مسخره نکنین لطفا

امروز ظهر اکسپلور ک میگشتم ی بچه گربه رو دیدم تو کمپ حیوانات ک مریض بود برای عملش شماره کارت گذاشته بودن پول جمع میکردن منم مبلغ خوبی واریز کردم چون عاشق گربه هام و دعا کردم زود خوب بشه

حالا قضیه رو بگم عصر شوهرم تصادف کرده تو ماشین بوده ی ماشین با سرعت بالا ب شدت کوبونده ب ماشین دوسش ک باهم بودن با امبولانس اینا بردنش بیمارستان اونی ک زده دس و پاش شکسته ماشین مام کلا از پشت داغون شده از شوهرم عکس و ازمایش اینا گرفتن خداروشکر هیچی نبوده

همش با خودم فک میکنم بخاطر کاری ک ظهر کردم برا درمان اون زبون بسته خدا بهم رحم کرده و اتفاقی واسه شوهرم نیفتاده

بنظرتون ربطی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا معتقدم که بی ربط نیست از هر دست بدی از همون دست پس میگیری

مرسی از نظرت عزیزم

از عصر دلم میخواست با کسی راجب این قضیه حرف بزنم همش میترسیدم بگن خرافاتیو چ ربطی داره و این حرفا

آره ربط داره شما صدقه دادین خداوند رفع بلا کرده

مرسی از نظرت عزیزم

از عصر دلم میخواست با کسی راجب این قضیه حرف بزنم همش میترسیدم بگن خرافاتیو چ ربطی داره و این حرفا

مرسی از نظرت عزیزماز عصر دلم میخواست با کسی راجب این قضیه حرف بزنم همش میترسیدم بگن خرافاتیو چ ربطی ...

نه اصلا هم نیست زندگی پس از زندگی رو دیده باشی خیلی موردای اینجوری بوده 

انشالله همیشه سلامت باشین 

بلا دورباشه ازتون

مرسی از نظرت عزیزماز عصر دلم میخواست با کسی راجب این قضیه حرف بزنم همش میترسیدم بگن خرافاتیو چ ربطی ...

عزیزی خداروشکر بخیر گذشته سرتون سلامت 

من به شدت معتقدم هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی