2777
2789
عنوان

از شوهرم پنج تومن گرفتم برم آرایشگاه 😍😍😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقت چیه مگ اکستنشن نمیکنی

موقت هم یه نوع مژس دیگه بزن گوگل میاد بالا 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣میترسم تعلیق شم هیچی نمیگم قضیه‌ش خیلی طولانیه

اره همون بهتر بترسی 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

من تاحالا مو رنگ نکردم مژه نکاشتم وکس انجام ندادمفقط ب پوستم میرسم وموهام .ماسک وشامپو کرم واینا میخ ...

منم همینطور تاحالا کاشت نزدم مژه نکاشتم موهامو رنگ‌ لایت نمیکنم کلا مشکی

وای دختر

تعلیقی چیزی نیس ک 

فوقش میری با اون اکانتت میای

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

کی از جوجه ۱۵ ساله میترسه عزیزم؟

تو 😂در ضمن ۱۵ سال خودتو میگی دیگه ؟ 

میخوای میرم آرایشگاه عکس بدم؟؟؟

کی از جوجه ۱۵ ساله میترسه عزیزم؟

@niniyar‍ 

عزیزم جو تاپیکو بهم زده 

بابا این اسی فیکه با هرکدوم از کاربریاش کلی شوهر و بچه خیالی داره.فزوعیزنبامرامباقالییییمالیییمکیکخی ...

چرا الکی میگی 

من پنجشنبه کلی عکس میدم از ناخنامم عکس میدم 

لطفاً رسیدگی کنید 

@niniyar‍ 

چرا پاک کردی ترسیدی که 🤣