2777
2789
عنوان

ی سوال برام پیش اومده چرا اونایی که پشت کنکور میمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 32 پست
منم همینو میخواستم بدونم یعنی هر کسی نمیتونه بره؟

میتونه اگر معدلش بالا باشه اماخب سختی هم داره 

من خودم اونموقع که دانشگاه میرفتم با معدل ۱۹.۹۵ قبول شدم رشته طراحی دوخت 

و خب فقط ۳۰ نفرو میگرفتن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونه اگر معدلش بالا باشه اماخب سختی هم داره من خودم اونموقع که دانشگاه میرفتم با معدل ۱۹.۹۵ قبول ش ...

او چه سخت

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

مثلا چمیدونم رشته زیست شناسی، فیزیک، جامعه شناسی، ادبیاتخب این رشته ها به چه دردی میخورهشغلی براش پی ...

جامعه شناسی من عاشق جامعه شناسی علوم سیاسی ام ولی  تو ایران بدرد نمیخوره  فامیل داشتیم استادش. هست تو دانشگاههای  آمریکا مقاله می‌نویسه یکسره

میتونه اگر معدلش بالا باشه اماخب سختی هم داره من خودم اونموقع که دانشگاه میرفتم با معدل ۱۹.۹۵ قبول ش ...

شما طراحی لباس خوندی سرکار میرید؟

شما طراحی لباس خوندی سرکار میرید؟

اره عزیزم مزون دارم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
جامعه شناسی من عاشق جامعه شناسی علوم سیاسی ام ولی تو ایران بدرد نمیخوره فامیل داشتیم استادش. هست ت ...

تو ایران میشه باهاش دبیر با استاد دانشگاه سد

اره عزیزم مزون دارم

چقدر خوب😍 

من خیلی این رشته رو دوست دارم

نقاشیتون خیلی خوب بود؟ از قبل خیاطی بلد بودید؟

رشته مدرستون چی بود؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم😅

تو ایران میشه باهاش دبیر با استاد دانشگاه سد

اره میشه ولی زیاد  ارزش قائل نیستن بنظرشون رشته بی  اهمیتی هست اما در واقع مهمه نمی‌خوام اینو بگم کشور های خارجی بیشتر ارزش قائل میشن☹️

چقدر خوب😍 من خیلی این رشته رو دوست دارمنقاشیتون خیلی خوب بود؟ از قبل خیاطی بلد بودید؟رشته مدرستون چ ...

عزیز دلمم 😍

خودم اره عاشق نقاشی بودم

ولی کلا نیازی نیست نقاشی بلد باشی چون خودشون از اول یادت میدن فقط باید تمرین داشته باشی که دستت روون باشه از سال سومم دیجیتال طراحی میکنی راحتی 

عزیز دلمم 😍خودم اره عاشق نقاشی بودمولی کلا نیازی نیست نقاشی بلد باشی چون خودشون از اول یادت میدن فق ...

چه خوب من خیلی دوست دارم  ولی همش میترسم براش کار نباشه با استعدادشو نداشته باشم

چقدر خوب😍 من خیلی این رشته رو دوست دارمنقاشیتون خیلی خوب بود؟ از قبل خیاطی بلد بودید؟رشته مدرستون چ ...

فدای سرت هر چی سوال داری بپرس جواب میدم ♥

نه از قبل خیاطی بلد نبودم مدرسه یاد گرفتم اما بهتره کلاس خیاطی هم بغلش بری چون وقت نمیشه همه چیو یاد بگیری ممکنه بعضی وقتا عقب بمونی

طراحی دوخت فنی رفتم من 

جامعه شناسی من عاشق جامعه شناسی علوم سیاسی ام ولی تو ایران بدرد نمیخوره فامیل داشتیم استادش. هست ت ...

آره

در کل همه رشته ها خیلی خوبن و لازمن برای جامعه

اما بحث اصلی پول و شغل با درآمد خوبه که همه دنبال اینن

جوون الان بره دنبال همین رشته های علوم پایه عمر و جوونیشو بذاره که تهش بیکار باشه با 4 سال درس خوندنش؟ 

این رشته ها فقط به درد مهاجرت میخورن

وگرنه تو ایران ذره ای ارزش نداره آدم جوونیشو برا رشته های بیخود بذاره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
چه خوب من خیلی دوست دارم ولی همش میترسم براش کار نباشه با استعدادشو نداشته باشم

اگر علاقشو داشته باشی حتما استعدادشم داری عزیزم فقط یکم تمرین میخواد 

کارم زیاد دارع چون زیر شاخه هاش زیادن میتونی مزون بزنی یا فقط طراحی ادامه بدی بری تو شرکت 

یا خیاطی کنی 

یا تو مزون فروشندگی کنی چون از این کار بلدی 

دستت باره برای کار 

فدای سرت هر چی سوال داری بپرس جواب میدم ♥نه از قبل خیاطی بلد نبودم مدرسه یاد گرفتم اما بهتره کلاس خی ...

مرسی 😍 

خودتون تو مزون طراحی هم میکنید؟

من رشتم انسانی میتونم بنظرتون دانشگاه طراحی لباس برم ؟ ارزش داره؟ هزینه هاش خیلی زیاده؟