2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگی تنبل و بی عاری

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 21 پست

این کارایی ک میکنی عالین واسه بیرون رفتنت هم با یه گروه زنانه  (دوستانه. همسایه. خانوادگی.) برو بیرون مثلا باشگاه   مجلس دعا و روضه وقرآن اگه دوس داری 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
این کارایی ک میکنی عالین واسه بیرون رفتنت هم با یه گروه زنانه (دوستانه. همسایه. خانوادگی.) برو بیرو ...

خیلی علاقه دارم اتفاقا

با مادر شوهرم هر از گاهی میرم ولی نه مرتب

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی علاقه دارم اتفاقابا مادر شوهرم هر از گاهی میرم ولی نه مرتب

اگه دوس داری خب انجامشون بده  کاری ک دوس داری رو انجام بده بیرون رفتن واسه روحیه ت عالیه 

من خودم عاشق رفتن به مجلس دعا و قرآن اینجور چیزا م    

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
خیلیا اینجور خانوما رو میپسندن

حیف که شوهرم انتظارات بالا داره

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اگه دوس داری خب انجامشون بده کاری ک دوس داری رو انجام بده بیرون رفتن واسه روحیه ت عالیه من خودم عاش ...

منم دوست دارم برم

ولی وقتایی با مادر شوهرمم میریم روستا

و زیاد نمی تونم روستا بمونم

شوهرمم نمیاد هیچ وقت

مادر خودمم اهل این مراسمات نیست زیاد