2777
2789

بچه ها منطقه ما دو هفته هست ایترنت نداره

منم رایتل خریدم فقط خط رایتل ایترنتش اینجا وصله، شوهرم میگفت ایترنت میخایم چیکار خط نخر، ولی خب نمیشه کلی قبض و کارای کارت به کارت داشتیم

حالا بالای صفحه گوشیم میزنه رایتل راهی هست این نوشته بره؟ اصلا نوع سیمکارتو نشون نده یا بتونم اسمشو عوض کنم

ایرانسل و همراه اول نمیزنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی تنظیمات قسمت سیمکارت ها برو فکر کنم اونحا بشه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اگه بخوایم به حرف مرد پیش بریم که دیگه نفس هم نباید بکشیم. راحت باش و اگه خواست چیزی بگه ؛ بگو تو لا ...

خدا کنه ایترنت منطقمون وصل شه منم کم استرس بکشم جالب اینجاست هی بهم وصل میشه، و هی میگه چجور تو ایترنتت وصله

برو تنظیمات گوشی این خط و خاموش کن هر وقت به نت نیاز داشتی و همسرت نبود روشن کن

ولی خوب من موافق مخفی کاری نیستم بنظرم بهتره با توجه به شرایط زندگیت تا همسرت و قانع نکرده بودی خط تهیه نمیکردی 

میدونی منطقی نیست پس اصلا نباید مخفی کنی بدون اجازه نباید میخریدی

عزیزم من تو دیوار وسیلع گذاشتم برا فروش منتظر مشتری هستم مجبور بودم، فکر نکنم ایترنت همراه اول و ایرانسل دسگه تو منطقه ما وصل شه 15 روزه قعطه