2777
2789

خب اول بگم که من ۱۷ سالمه

مادرم، مادر ژنتیکیم نیست و من فرزندخوندشم.ولی خب فرقی نمیکنه بهرحال مادرمه

ولی گفتم اینم بگم که شاید یه بخشی از حساس بودنم مربوط به این مسئله باشه.

مامانم مدیر یه مدرسست،

و خب منم طبیعتا توی همون مدرسه درس میخونم.

مامانم کلا شخصیت خیلی مهربون و دلسوزی داره

و من مخالفتی با این مسئله ندارم

اما احساس میکنم بعضی وقتا زیاده روی میکنه

مثلا دست میکشه رو سر بچها( مثلا یبار دست کشید رو سر یه بچه ی کلاس هفتمی و من کل مدرسرو گزاشتم بخاطرش رو سرم جوری که بچهه رید به خودش)

یا مثلا یبار دیدم یکی از بچهای دوازدهمی که تازه یکسال از منم بزرگتره رو بغل کرده :/ و تا یه هفته سر این مسئله باهم دعوا داشتیم(البته یه هفته و چندسال، چون هنوزم هر ازگاهی بابتش دعوا میکنم باهاش..)

و از اون روز تاحالا مامانم خیلی سعی میکنه دیگه حدالامکان اینکارارو یا کارای مشابهشو انجام نده

ولی من بازم مدام حس بدی با یاداوری همون مسائل قبلی دارم

بعد از چندسال هنوزم راجبشون بحث میکنم باهاش

و انقدر حساسیت به خرج دادم که مامانم مدام از فشار عصبی بیمارستانه 

تروخدا نیایید دعوام کنید و اینا

فقط بهم بگید که زیادی حساسم یا تاحدی طبیعیه این مسئله؟

من واقعا دوست ندارم بیشتر از این کشدار بشه این مسائل

بهم بگید چطوری فراموش کنم

و چطور کنار بیام با همچین چیزایی‌.

و اینم بگم که مامانم همه کس و کارمه

خیلی بیش از حد دوستش دارم

و شاید بخشی از حساسیتم ام بخاطر همین باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو برو مشاوره دختر خوب. 

این حد از حساسیت طبیعی نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من توی شرایط مشابهم باهات 

اما خودم مادر دوتا بچه ام 

وقتی بچه‌ها رو میبینم بهشون محبت میکنم بغل بوس پسرم دخترم اینا میگم خودتو اصلاح کن وگرنه بعدا پشیمون میشی 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.