2777
2789

باورتون نمیشه چه اشتباهی کردم من چشمام حدود شماره ۵ بود و کلا از ۱۵سالگی چشمام شروع به ضعیف شدن کرد اما عینک اصلا بهم نمیومد دیگه رو اووردم به لنز طبی و طبی رنگی خلاصه لنز طبی رنگی خیلی بهم میومد وباش راحت بودم از سال ۹۹شروع به گذاشتن لنز کردم سال۴۰۲میخواستم عمل کنم اما چون راکوتان میخوردم نشد گذشتتت تا من عقد کردم سال ۴۰۳ دیگه به همین منوال گذشت که یه روز مادرشوهرم اومد خونمون گفت حتما باید برید بیمه هاشو قطع کنیدا مگرنه جریمه میشید وفلان بابای منم صبح رفت دنبال قطع کردن بیمه اول تکمیلی رو قطع کرد که ۲۰ به حسابش ریختن وبعد تامین اجتماعی رو حالا از دوستای دیگم که میپرسم اصلا همچین کاری نکردن حتی یکی از دوستام ۵ ساله عقده هنوز داره از بیمه پدر مادرش استفاده میکنه شوهرمم نمیتونه بیمم کنه میتونم دوباره بیمه بشم

خدا جون کمکم کن تو زندگی حواست بهم باشه هیچ وقت ولم نکن من فقط خود خودتو دارم🥺😇

نه اصلا ربطی نداره ـ فتوای الکی میدن ک هاا جریمه میکنن و نمیدونم فلانو بیسان تا هر مدتی ک میخاسی میتونسی تحت بیمه بابات باشی اصلا هم مشکلی نداشت ولی الان دیگه نمیتونی برگردی دوباره تحت بیمه بابات

چه کاری بود آخه جریمه چی مادرشوهرشم حالش خوب نیست ،بابات بازنشسته کارمند رسمی یا ارتشی بود

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری بود آخه جریمه چی مادرشوهرشم حالش خوب نیست ،بابات بازنشسته کارمند رسمی یا ارتشی بود

بابام کارمنده

حالا وسط این گیری ویری جهیزیه۴۰ تومن باید پول عمل چشم بدم از حسودیش حالا خودشو بیمه تکمیلی کرده هااا

خدا جون کمکم کن تو زندگی حواست بهم باشه هیچ وقت ولم نکن من فقط خود خودتو دارم🥺😇
بابام کارمندهحالا وسط این گیری ویری جهیزیه۴۰ تومن باید پول عمل چشم بدم از حسودیش حالا خودشو بیمه تکم ...

خب فیش حقوقی داره هرماه کسورات تو فیش داره نباید این کارو میکرد بابات بخاطر حرف یه ادم نا درک

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چقدر تحصیلاتت بالاست عجوزه 

توهم که مثل من لیسانس داری  بعد اینهمه ادعات میشه؟ 

توکه دنبال گوز قرون بیمه تکمیلی هستی برو صیغه شو استرس نکشی بابت قطعی بیمت .

بی خانواده 

انقد ریپ بزن جونت از همونجات که غذاخوری پدرمادرته و محل عبور عمومیه بزنه بیرون 

اعلان چک نمیکنم.

خانوم بالاااااای دیپلم

چشمت کف پام 

حالا ریپ بزن 

۱...

۲ 

۳ 😂😂😂😂

حیوووون 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐