2777
2789

امشب خیلی دل  خودم و همسرم گرفت 

جایی و کسی رو پیدا نکردم که بگم برامون دعا کنه که گره از مشکل کاری همسرم باز شه💔 

فکرم اومد سمت اینجا و اول خواستم بگم برامون دعا کنید که دیگه واقعا چاره نمونده برامون و خیلی مستاصلیم💔 

ولی گفتم حتما آدمایی مث ما هستن که دلشون بخواد براشون دعا کنیم 

پس هر کی این تاپیک رو دید به نیت همه آرزومندای اینجا و کسایی که گره و مشکل دارن و دل نگرانن به سبک خودش دعا کنه 

منم برای همتون دعا می‌کنم 🩷❤️🙏🏻🙏🏻

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

منم دعا کنین یه شغل پیدا کنم وخواسته های قلبی پسرم رم برآورده کنم😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کسیو پیدا نکردم ک از این شبام بگم ازین ک کسی نبود ی سراغی ازمن بگیره حتی بگه مردی یا زنده دلم گرفت شبا تو بیمارستان دیوونه ترینم لطفا برای مادرم دعاکن

دعاکن خوب شه ترخیص بشه خسته شدم 

🥲🥲🥲😞😞😞😞 

+خدایاشکرت🤍

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
منم دعا کنین یه شغل پیدا کنم وخواسته های قلبی پسرم رم برآورده کنم😔

من خیلی دعا ونذر ونیاز کردم برای شاغل شدنم ی دعا برای من جواب داد

ی ذکری رو ۲ ماه هر روز ۴۰۰ مرتبه گفتم قبل از این دوماه رفتم سرکار. سخته ولی جواب داد برای من

من خیلی دعا ونذر ونیاز کردم برای شاغل شدنم ی دعا برای من جواب دادی ذکری رو ۲ ماه هر روز ۴۰۰ مرتبه گف ...

چه ذکری هست

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

انشالله عزیزم 

خوشحالی پدر و مادر خیلی شیرینه 

انشالله با بخت عالیت هم دل خودت شاد میشه و هم در پدر و مادرت 🩷🌹

حاجت روا باشی عزیزم

به همچنین گل قشنگم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونتون باشه و هرچی که به صلاحتون هست براتون رقم بخوره‌. التماس دعا

ممنونم گلم 

انشالله حاجتت روا بشه به زودی و قلبت شاد بشه 🩷

چه ذکری هست

ذکر استغفار امام صادق(ع) رو میگم ب این صورت ک دو ماه باید هر روز ۴۰۰ مرتبه بگید. اولش هم باید نیت کنید ک میخواهید روزیتون زیاد بشه یا علمتون من از وقتی ک گفتم چندتا پیشنهاد شغلی داشتم. ذکرشم اینه: أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.آمرزش می‌جویم از خدا که معبودی جز او نیست، زنده و پاینده، بخشنده و مهربان، پدیدآورنده آسمان‌ها و زمین، از همه ستم‌ها و جرم و زیاده روی‌ام بر خودم و به سوی او باز می‌گردم. انشالله زود زود ی کار خوب پیدا کنید