من ۱۰ روز پیش امپول hcg زدم و الان این تست رو دادم
به نظرتون این هاله داره ؟چون من تجربه ندارم اصلا
و اینکه اگر هاله باشه مثبت کاذبه به نظرتون ؟
من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....
من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تا ۱۴ روز بعد از امپول احتمال مثبت کاذب هست
چند روز دیگه هم امتحان کن اگه پر رنگ تر شد که حتما مامان شدی😍
فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
عزیزم تا ۱۴ روز بعد از امپول احتمال مثبت کاذب هستچند روز دیگه هم امتحان کن اگه پر رنگ تر شد که حتما ...
انشالله
سلام عزیزم ببخشید ی سوال میپرسم لطفا خواهرانه جوابمو بدید شما کلونازپام و قطع کردید ترکش چطور بود سخ ...
سلام عزیزم
من قطع نکردم دکتر برام نصف کرد .علائم که دارم چون تازه نصف کردم ولی به خاطر بارداری تحمل میکنم.
سلام عزیزم ببخشید ی سوال میپرسم لطفا خواهرانه جوابمو بدید شما کلونازپام و قطع کردید ترکش چطور بود سخ ...
سلام عزیزم
من قطع نکردم دکتر برام نصف کرد .علائم که دارم چون تازه نصف کردم ولی به خاطر بارداری تحمل میکنم.