2777
2789

قضیه من حدودا برای بیست ساله پیشه بعد از سقط هر روز یکمی خونریزی داشتم پاک نمی شدم رفتم سونو گفت به اندازه یه عدس باقی مونده ولی دفع نشد کورتاژ انجام دادم بعد از سه ماه هم باردار شدم 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش خیلیا رو اطرافم دیدم بعد از سقط خیلی سریع باردار شدن مطمئنم تو هم بزودی باردار میشی مشکل منم همین بود که جنین قلب نداشت منم خیلی غصه می خوردم اما الان که فکر می کنم میبینم اشتباه می کردم خودم و اذیت می کردم 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

نگران نباش خیلیا رو اطرافم دیدم بعد از سقط خیلی سریع باردار شدن مطمئنم تو هم بزودی باردار میشی مشکل ...

آخه خیلی کارم به گره خورده   خیییلی طولانی شده  میدونی   آخه هیچ لک بینی  و خونریزی هم ندارم الان   ولی خیییلی کم بقایا دارم نمیدونم چی کارکنم    دکتر گقت از لحاظ علمی باید کورتاژ شی  ولی چون خیییلی کوچیکه یک پریود دیگه صبرکن 

آخه خیلی کارم به گره خورده خیییلی طولانی شده میدونی آخه هیچ لک بینی و خونریزی هم ندارم الان ...

چشم به هم بزنی روزها می گذره سعی کن سرت و با یه کاری گرم کنی تا پریود بعدیت صبر کن انشالله دفع میشه اما اگه خدایی نکرده نشد به حرف دکترت گوش کن برای منم خیلی طولانی شد سه ماه طول کشید تا رفتم کورتاژ سه‌ ماه بعد کورتاژ هم باردار شدم مطمئنم بعد این همه چی برات خوب پیش می ره 

آخه خیلی کارم به گره خورده خیییلی طولانی شده میدونی آخه هیچ لک بینی و خونریزی هم ندارم الان ...

خیلی درکت می کنم منم این روزا رو گذروندم خیلی دلم شکست خیلی حرفا شنیدم ولی گذشت همه چی و بسپار به خدا خودت و آروم کن استرس نداشته باش به چیزای خوب و مثبت فکر کن ❤️

خیلی درکت می کنم منم این روزا رو گذروندم خیلی دلم شکست خیلی حرفا شنیدم ولی گذشت همه چی و بسپار به خد ...

خداخیرت بده ممنونم   

شب و روز ندارم فقط کسیکه کشیده میفهمه چی میگم   یعنی هییچ کار نمیتونم بکنم  

خیلی ممنون ازحرفات 

التماس دعای زیاد