2777
2789

چهل عزیز یا بیشتر از شما بزرگواران بیاین به شرط لیاقت دعاتون کنم💚

منتها شما بزرگواران هم یه لطفی کنید...بنده تا به حال کربلا نرفتم و فقط معجزه ارباب رو نیاز دارم♥️

برای نا امید نشدنم دعا کنید🌹فردا إن شاءالله برای حل کردن مشکل گذرنامه زیارتیم دارم میرم اداره کل 🙏🏻

به توکل چنین پروردگاری ♥️

و توسل به امیدان آخر ما تنهاها🥺♥️عزیز جانم مولا حضرت کاظم و عمو عباس مهربونم علمدار کربلا  و سند مظلومیت سید الشهداء، شیش ماهه ارباب♥️(سلام الله علیهما)

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

من از امام رضا کربلا خواستم 

شما هم بخواید ازشون انشالله دست خالی برمون نمیگردونن

انشالله از کربلا برای امام رضا سوغاتی بیارید

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از امام رضا کربلا خواستم شما هم بخواید ازشون انشالله دست خالی برمون نمیگردوننانشالله از کربلا برا ...

مرسی عزیزمم

دعا کنید برام تورو خدا. شوهرم دیسکش زده بیرون مهره های گردنش هم در رفته ۳۰ سالشه. براش دعا کنید با د ...

چشم