2777
2789
من کامن زدم تاثیری نداشت کامن قبلاً قوی بود جدیدا ضعیف هستند بر سودا عالیه حتما امتحان کن منم دعا کن

واقعا؟

جدیدا دوستام زدن خیلی راضی بودن

بازم امتحان میکنم اینی که میگی ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا من پارسال باردار بودم خونمون حیاط داره در وردی را باز گذاشته بودیم فکر کنم موش اومده بود تو خونه ...

والا ۶ ماه پیش هک از تو سقف موش درومد😐 نمیدونم چرا خدا با من همچین میکنه

اسی نفت روامتحان کنمام زدیم دیگه راحت شدیم ازدستشونالبته ماروستاییم نفت همیشه داریم براشماگیرآوردنش ...

نمیدونم اگه واااقعا جوابه از تو قبرم شده در میارم فقط خسته شدم ازین اوضاع میدونی

اشپزخونه رو بشور و پشت گاز رو سم بزن ،و از خونه برین بیرون دو روز ، سم پاشی کنید خونه رو من هم خونم ...

سم مهان زدم کل خونه و حتی تو کمدا دو روز خونه نرفتیم اومدم گفتم برای محکم کاری کامن بزنم که این شد…

نه مشهدممیشه بپرسی چیا بوده شاید بتونم پیدا کنم

والا یک چیزایی خودش قاطی کرد باهم من نمیدونم چیا ریخت

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

همه اطراف خونه رو بزنیم با سرنگ؟ شما سوسک کابینت داشتید یا بزرگ؟

آره کلااطراف خونه رونفت بریزین اینطوری سریع تر راحت میشین البته ممکنه یکم بوبده نفت عه دیگه ولی بعدچندساعت میره زود بعداینکه یکم بیشتربزنین ماباآفتابه زدیم😅 درسته بیشترمیریزه ولی اینطوری بهتراثرمیکنه

بیشترسوسکای بزرگ بودن

الان دیگه فقط تو کابینت نیستنتو پذیرایی دیدمش😭

اسمشه منظورم از این ریزاست نه که فقط تو کابینت باشن این سوسکا تو چوب تخم میذارن پس هر جا چوب یا ام دی اف باشه هستن حتی کنسول قاشق چنگال حتی چوب زیر سینک و ...

هوامو نداشتی،هوایی شدم......