2777
2789
عنوان

دخترم دوسالو هشت ماهشه از ساعت سه بعد از ظهر

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 21 پست
من از دوسالگی در تلاشم هنوز یاد نگرفته ینی نمی‌خواد یاد بگیره 😞😞😞

خب اگه میبینی  مقاومت می‌کنه فعلا بیخیال شو تا یک مدت دیگه خیلی خیلی باید صبور باشی تو پوشک گرفتن که ضربه روحی بهش وارد نشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من دوسال هشت ماه هست از ساعت ۱۰ پوشک عوض میکنم تا ساعت ۵ یا شش جیش نمیکنه یه مدته..بعضی روزها ه ...

هوا گرمه گناه داره بازش کن ازفردا پوشکش نکن...بخدا این پوشکا خوب نیست من دوسال تو تولیدیش کارکردم‌...خودتو بزار جای بچه چطور تحمل میکنی پوشک رو...نهایتش بعد یکسال فرشاتو میدی بشورن

خب اگه میبینی مقاومت می‌کنه فعلا بیخیال شو تا یک مدت دیگه خیلی خیلی باید صبور باشی تو پوشک گرفتن که ...

اره از بس استرس بهش دادم یوبوست گرفته دکتر بردم گفت جسمی نیس روحی هست از بس گفتی برای دستشویی رفتن استرسی شده خودش نگه می‌داره

حتی ناخن ش میجوه 

گفت همش بخاطر استرسی کدبهش دادی 

هوا گرمه گناه داره بازش کن ازفردا پوشکش نکن...بخدا این پوشکا خوب نیست من دوسال تو تولیدیش کارکردم‌.. ...

نه من تو طول روز باز نگهش میدارم هوا بخوره ..بعضی شب ها ک می‌دونم زیاد آب نخورده باز میرارمش

اره واقعا بده این پوشک ها 

کاش یاد بگیره بره دستشویی 

اره از بس استرس بهش دادم یوبوست گرفته دکتر بردم گفت جسمی نیس روحی هست از بس گفتی برای دستشویی رفتن ا ...

ای وای ول کن تو رو خدا اینجوری که نمیشه بچت روح و روانش بریزه بهم آمادگی نداره بچتو با بچه های دیگه مقایسه نکن اصلا تا 3سال و نیم وقت هست با صبوری از پوشک بگیر که تو بزرگ سالی شب ادراری نگیره