2777
2789

تا بچه بودم برای یک لقمه نون تو سرمون میزد و مدام آواره پایگاه و کلانتری بودیم الآنم از ترس خانواده شوهر کردم بلکم راحت شم خلاف نکنم چسبیدن به زندگی ۱اتاق مادرشوهر زندگی کردم با کم ساختم کار کردم پا به پاس بعد ۸سال خونه دارش کردم ولی بی عرضه ای عین بابام کار نمیکنه مث بابام آقا من چقدر بدبختم کاش هیچوقت بچه دار نمیشودم کاشش تو روی بچم شرمندم . مدام سر کمبوداش به منو بچم گیر میدم می‌کنه گریه میندازه آقا خستم چرا من نمیتونم یک نفس راحت تو ای زندگی بکشم ب والله آدم خوبیم با خدا هستم چرا روزم اینه حاجی من نمی‌خوام اینجوری زندگی کنم من راه پس و پیش ندارم اصلا 

وقتی یه پدر و مادر زندگی خوبی واسه بچشون فراهم‌نمیکنن تقصیر خداست؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدم مثل آدمی ک بین دوتا سنگ محکم ک هی داره بهش فشار میاره گیر کرده هر لحظه میگم مردم دیگه بخدا یاد بچم میگفتم ک بدون من چی میشه دوباره چشمم صبح باز میکنم لعنت به بی پولی لعنت به بدبختی 

وقتی یه پدر و مادر زندگی خوبی واسه بچشون فراهم‌نمیکنن تقصیر خداست؟

تقدیر من بله حالا اونا نتونستن مراقبت کنند چرا خدا یا کار درس به شوهرم نمیده خیلیهابچگی بدی داشتم بعد براشون خدا تو زندگی دوم جبران کرده 

تقدیر من بله حالا اونا نتونستن مراقبت کنند چرا خدا یا کار درس به شوهرم نمیده خیلیهابچگی بدی داشتم بع ...

دیگه اون به تلاش همسرت بستگی داره اینکه درس خونده یا نه مهارتی داره یا نه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
الان از خودتون خونه دارین ؟ اگه اره خداروشکر خودت برو سرکار فروشندگی خیاطی

آره همین خونه شد مشکل اول و آخر مون کارمون از دی دادیم شوهرم احساس کرد قصر داره و ب تن پروری و بیکاری و ساختن من عادت کرده انگار عادت کرده نخوریم نخریم بخدا نمیتونید درک کنید من چند ماهه گوشت تو خونم نیومده چرا چون اسنپ می‌ره اصلاصبا میگه گرمه زود میاد عصرا میگه ترافبکه در حد خرج ماشین و بنزین بچم پوسید تو خونه با قرآن ی سوپری می‌بره می من میخواد بارش بیاره برای یک آدامس دخترم سه ساعت التماسش می‌کنه به خودشم نمیاد انگار لج کرده هرچی میگم بیشتر تلاش کن 

دیگه اون به تلاش همسرت بستگی داره اینکه درس خونده یا نه مهارتی داره یا نه

خیلی آدمای بی سوادی میشناسم تلاش و پشتکار دارن و بخاطر خانواده هر کاری میکنم خیلی آدمها رو میشناسم شانس باهاشون همیشه باره پس من چی 

آره همین خونه شد مشکل اول و آخر مون کارمون از دی دادیم شوهرم احساس کرد قصر داره و ب تن پروری و بیکار ...

با خداروشکر مستاجر نیستید معلومه زن زندگی هستی 🥲🥲🥲 دعوا شدید کن باهاش کوتاه نیا آبروریزی کن

جوجه پرستار

الان از خودتون خونه دارین ؟ اگه اره خداروشکر خودت برو سرکار فروشندگی خیاطی

بدون شک تو فکرشم ولی خیلی بچم رو اذیت می‌کنه میترسم بهش بسپارم آدم امینم ندارم بذارمش مهد کودکم پول میخواد ایشالا سال دیگه در کنار مدرسش میرم نمیشه اینجوری

با خداروشکر مستاجر نیستید معلومه زن زندگی هستی 🥲🥲🥲 دعوا شدید کن باهاش کوتاه نیا آبروریزی کن

بنده خدا امشب داره با بچه کوچیک با کتک و دعوت سر چیز الکی گیر میده میگم ولش کن اشک بچه رو دراوردی میگه تو حرف بزنی آبرو ریزی میکنم تو دروغ همسایها من خیلی خانواده دارم از بچگی اینقدر تو جنگ اعصاب بودم صلاحی جز سکوت و گریه ندارم آدم سلیطه بازی نیستم 

تقدیر من بله حالا اونا نتونستن مراقبت کنند چرا خدا یا کار درس به شوهرم نمیده خیلیهابچگی بدی داشتم بع ...

خب برا خيلي ها هم جبران نكرده

ب اونام فكر كن

ديگه خودت ي فكري كن برا اين زندگي و بچه و روي شوهرت حساب نكن 

بقيه حرفامم بخام بگم ميره تو فاز كفر و اينا.. 

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم