2777
2789

علتش؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من کل اش ریخته نمیدونم چی در آیندم هست چقدر قراره مسخره بشم یا ممکن شوهرم بخاطر موهام طلاقم بده برای من ارثی عمه عمو دایی همه طاسی دارن مادرمم ۴۵ سالشه موهاش نازک مشکل هورمونی هم دارم دیگه امیدی ب دکتر و دارو ندارم تو فکر کلاه گیس ام ک طبیعی باشه جلوی سرم مشخص نباشه

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

شامپو برنجچلتوک برنجبادامانجیرمیوه و سبزی بخورفست فود نخورروغن زیتون بریز تو غذاآجیل بخور

بخدا همه اینارو من میخورم

اصلاح سبک کردم

اصلن روغن کارخونه مصرف نمیکنم

همیشه بادام‌میخورم و انجیر و ..

فایده ای نداره

مشکل من کم خونیه و استرس

اول ریشه یابی ، ببین هورمونه ارثیه یا استرس داری مثلا

بعد هر هفته که میری حموم روغن تراپی کن اول موهاتو کامل شونه بزن بعد روغن بادوم تلخ و فندق مخلوط کن بزار یکم گرم بشه بزن به ریشه مو و بعد برای ساقه همین ترکیب یا روغن نارگیل بزن بعد سشوار بگیر گرم شه موهاتو با حوله ببند تا دو ساعت برو حموم بعدش

حتما مولتی ویتامین مصرف کن مثل اهن امگا و قرص ضد ریزش

و سعی کن استرستو کم کنی و تغذیه درست داشته باشی

برای من کل اش ریخته نمیدونم چی در آیندم هست چقدر قراره مسخره بشم یا ممکن شوهرم بخاطر موهام طلاقم بده ...

اگر شمال و‌یا تهران هستی

مغازه سراغ دارم برای پوستیژ

توی اینستا پیدا کردم

انقدر خوشگلن

اگر رام بخوره منم میرم میخرم