2821
2789
عنوان

خیانت همسر

213 بازدید | 22 پست

لطفا کمکم کنید تو موشکباران ی شماره ناشناس به گوشی همسرم زنگ زد جواب نداد گفتم‌جواب بده گفت باشه بعدا ی حسی بهم گفت بزن تو گوشی و تلگرام دیدم اسمش نداست بهش گفتم ندا کیه گفت دختر فلان فامیلمونه گفتم چیکارت داره گفت نمیدونم ۷ ۸ سال پیش باباش بهم زنگ زد گفت دخترم یک کار پیدا کن شوهرش وصعیت مالیش خوب نیست و منم پیدا کردم گفتم حالا به توچرا زنگ زده گفت شاید خواسته حالمو بپرسه و نگران شده گفتم نگرانی اون چه صنمی داره باتو

۸سال پیش ؟

حالا زنگ زده احوالشان بپرسه 

بگو خودتی

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خر خودشه

بعدش گذشت و دوباره چندروز بعد پیگیرشدم گفتم راستشو بگو این زن مجرد متاهله؟ گفت بچه داره گفتم مطلقه س گفت خبر ندارم قبلا که کار براش پیدا کردم متاهل بود دیگه خیر ندارم گفتم اگه متاهله که کارش خیلی زشته نگران تو میشه خب شوهرش یا پدرش زنگ بزنه اگه مطلقه س پس داستان چیز دیگه ای جالبه از اقوام دور هم هست

بعدش گذشت و دوباره چندروز بعد پیگیرشدم گفتم راستشو بگو این زن مجرد متاهله؟ گفت بچه داره گفتم مطلقه س ...

مطمئنن باش چه متاهل چه مجرد یه صنمی با شوهرت داره وگرنه چه دلیلی داره تو موشک بارون نگران شوهرت باشه زنیکه بیخود آشغال

بعدش گذشت و دوباره چندروز بعد پیگیرشدم گفتم راستشو بگو این زن مجرد متاهله؟ گفت بچه داره گفتم مطلقه س ...

بعد دوباره پیله کردم مرگ بچه ها و مادرشو قسم خورد که چیزی نیست بعد به زنه زنگ زدم وخیلی محترمانه ازش پرسیدم چیکار داشته اولش ی ۶۰ ثانیه مکث کرد بعد با صدای گرفته گفت بابام کار داشته گفته من زنگ بزنم منم دیگه چیزی نگفتم و قطع کردم بعد گیر دادم به شوهرم و بلاخره گفت ۷ ساله فقط تماس تلفنی داریم و احوالپرسی میکنیم اخرش هم نفهمیدم شوهر داره یا مطلقه س و بلاخره دعوامون شد گفت من حاصرم همه چیو به نامت کنم و برم گفتم تو مرگ بچه هارو قسم خوردی گفت بچ ه های خومم ولی اعتراف نکرد که رابطه خاصی دارند حالامن چیکار کنم گفتم میرم به لون فامیل میگم گفت تو ابد نبر دختر داریم 

بعد دوباره پیله کردم مرگ بچه ها و مادرشو قسم خورد که چیزی نیست بعد به زنه زنگ زدم وخیلی محترمانه ازش ...

گفا ابرو نبر گفتم اگه ابرو داشت که تو زندگی من نمیومد حالا نمیدونم چیکار کنم خیلی راحت گفت مهریه ات کامل میدم هر چی هم موند بنامت میکنم

گفا ابرو نبر گفتم اگه ابرو داشت که تو زندگی من نمیومد حالا نمیدونم چیکار کنم خیلی راحت گفت مهریه ات ...

شما چی گفتی؟

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

چگفتم اگه ابر واشت که تو زندگی من نمیومد ۷ ساله باهمن و من نمیدونم حاصر مهریه امو بده با دوتا بچه .ن ...

یعنی میگه بمون و هر چی هست و به نام میزنم؟ یا منظورش اینه جدا شید؟

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

متوجه منطورت نشدم

من فکر میکنم ارتباطش عمیقتر از این حرفاست اگر مطلقه س که حتمن صیغه ش اگر هم متاهله که کثافتن اما میگم میرم تو فامیل میگم بروز نمیده گفت خب بگو هیچی نیست فیلم بازی میکنه اگه زنه شوهر داشته باشه که واویلا .بهش گفتم اگه سالی ی بار زنگ میزنه بیا پرینت تماستو بریم بگیریم گفت نخیر اصلا من باهاش حرف میزنم چی میگی