2777
2789

می‌خوام برای بار سوم کنکور بدم امسال ۱۴۰۵  امسال قبول نمیشم 

سال اول که کنکور دادم قبول شدم و به دلیل عدم علاقه ترجیح دادم انصراف بدم و دوباره کنکور بدم رشتم روانشناسی بود 

من به شخصه عاشق معلمی هستم  دانشگاه فرهنگیان اما متاسفانه خانواده من راضی نمیشن با اینکه شکست ها منو میبینن میگن یا پزشکی و یا پیرا پزشکی والا منم اصلا به خون و بیمارستان علاقه ندارم یه چیز تکمیل شده بهمه نمی‌دونم چطور راضیشون کنم به نظرتون با روانشناس درمیون بزارم کمکم کنه 

حساب کاربری دست دونفره سوتفاهمی پیش نیاد 

تراز اردیبهشتت چند شده ؟پیرا هیچکدومو نمیاری؟

من به عنوان کسی که سعی کردم همیشه دختر خوبه ی خونواده باشم توصیه میکنم دنبال علاقه ی واقعیت بری.بعدا به خودت میای میبینی حتی خواهر برادرت توی مسیر علاقشونن ولی تو فقط به نظر پدر مادرت موفقی و خوشحال نیستی.

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز اردیبهشتت چند شده ؟پیرا هیچکدومو نمیاری؟من به عنوان کسی که سعی کردم همیشه دختر خوبه ی خونواده ب ...

می‌زارم ولی حوصله و علاقه ای ندارم بهشون نزاشتن همین امسال فرهنگیان بدم

ی تجربه دارم منم سال نود و نه کنکور دادم فرهنگیان علاقه داشتم قبول نشدم 

حقوق قبول شدم با اصرار خانواده رفتم اونم شهری که علاقه نداشتم ، چهار سال خوندم کلی سختی کشیدم خیلی سخت بود درساش ، معدل الف شدم المپیاد هم رفتم 

اما سال قبل بدون اینکه به خانواده بگم کنکور دادم فرهنگیان قبول شدم هر چی علاقه داری بخون چون آخرش کسی که اذیت میشه خودتی 

من الان دانشجو نرم دو امور تربیتی فرهنگیانم 

تراز اردیبهشتت چند شده ؟پیرا هیچکدومو نمیاری؟من به عنوان کسی که سعی کردم همیشه دختر خوبه ی خونواده ب ...

واقعا درسته میگم بهتر به مشاور بگم که کمکم کنه توی این راه به شخصه بردار من دنبال علاقت رفته اما سوزنشون روی من گیره من جرئت حرف رو حرفشون زدم ندارم میگم به مشاور بگم کمکم کنه

می‌زارم ولی حوصله و علاقه ای ندارم بهشون نزاشتن همین امسال فرهنگیان بدم

چه عجیب.اکثر والدینای ایرانی فرهنگیانو خیلی دوس دارن:)

برو پیش مشاور.ولی تنها چیزی که میگم اینه که علاقتو دنبال کن.علاقه ی واقعیت .همونیکه تورو به وجد میاره و باعث میشه حرکت کنی رو به جلو.نه اونی که والدین یا محیط بهت تلقین کرده

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...

ی تجربه دارم منم سال نود و نه کنکور دادم فرهنگیان علاقه داشتم قبول نشدم حقوق قبول شدم با اصرار خانوا ...

واقعا براتون خوشحالم مصاحبه فرهنگیان خیلی سخته 

لطفاً دعا کن منم بتونم 

چه عجیب.اکثر والدینای ایرانی فرهنگیانو خیلی دوس دارن:)برو پیش مشاور.ولی تنها چیزی که میگم اینه که عل ...

درسته واقعا اونا فقط دنبال آین هستن من دکتر بشم منم هیچ علاقه ای ندارم اما امسال حتما باید فرهنگیان بدم حتی شانسمو امتحان کنم

واقعا براتون خوشحالم مصاحبه فرهنگیان خیلی سخته لطفاً دعا کن منم بتونم

فقط اعتماد به نفس داشته باش 

برا مصاحبه کانال هست تلگرام ، فرهنگیار ، خیلی کمک می‌کنه از اونجا تجربه بچه‌ها رو بخون ، دقیقا از همونا سوال میپرسن 

ایشالله به هدفت برس

فقط اعتماد به نفس داشته باش برا مصاحبه کانال هست تلگرام ، فرهنگیار ، خیلی کمک می‌کنه از اونجا تجربه ...

ایشلا خیلی ممنون از راهنماییت ❤️امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی