2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست

مگه نمیگی شوهرت الکی میخواد طلاقت بده ؟ با آوردن بچه که اونم راحت تر میشه ، بذار بیوفته تو سختی ، الان بچه ات رو میاری به دندون باید بکشی ، ولی الان یه کم تحمل کن خسته که بشن به پات میوفتن برگردی ، بچه ۹ ماهه آسون نیست نگهداریش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفات بده . شب دراز است و قلندر بیدار

الان جواب نداشتی بدی ؟ بچه های همه مثل هم نیستن 

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍
شهر ما خیلی کوچیکه من خودم حقوق خوندم ولی به خدا قانون فقط در حد نوشته س  عرف اینجا این کارا ر ...

عزیزم تو که خودت حقوق خوندی بعیده از قوانین ناآگاه باشی. بچه حق توست و نفقه و خرجی بچه هم بر عهده پدرشه.شما وظیفه ای جز نگهداری وتربیت نداری. 

فبای آلاء ربکما تکذبان
شهر ما خیلی کوچیکه من خودم حقوق خوندم ولی به خدا قانون فقط در حد نوشته س  عرف اینجا این کارا ر ...

قانون در حد نوشته نیست 

من دیگه حرفی ندارم همین وضع و تحمل کن آبروت نره واقعا متاسفم برای فکرت 

دلم به حال اون طفل معصوم میسوزه نه برای خودت نه باباش فقط بچه بی پناهتون خدا خودش کمکش کنه 

دوستان راهنمایی اشتباه نکنید.قانون بچه رو تا هفت سالگی به مادر میده.

من اصلا بحث قانونی نکردم . گفتم فقط نشه نقطه ضعفت . اولویتت حق و حقوقت باشه بعد بچه . حالا یا هفته ای یکبار یا به قول شما تا ۷ سالگی

مامانت نامرد نيست داره اينده نگري ميكنه داره با راه ندادن بچه شوهرتو وادار به فكر كردن ميكنه اگه ب ...

از خواهر شوهرم مطمئنم 

شوهرمم میشناسم یه بار خواهر شوهرم ازم دفاع کرد پیش شوهرش خوردش کرد گفت به کسی ربطی نداره رو به شوهرشم گفت زنتو جمع کن او کار کسی دخالت نکنه 

چند ساله خواهرشوهرم خونه تهرانه یه بار نرفته خونه ش 

خودم تنهایی میرم

دلش از سنگه حتی با مامان خودش سر سنگینه 

نمدونم چرا حس میکنم یه اشتباهی کردی ولی نمیگی هیچ مردی اینقدر خودخواه نمتونه باشه بگو چیکار کردی؟اگه واقعا خوب و سالم بودی و شوهرت اینقدر بده برو شکایت کن وقتی نتونه مهریه بده مجبوره زندگی کنه تو هم مثل خودش باش تو دادگاه بگو دوسش داری حاضری زندگی کنی اونا پشتتن

هیچی ندارم وگرنه میرفتم خونه میگرفتم منت مامانمم نمیکشیدم  نامرد میگفت من رختخوابمو نمیدم بچه ...

بمیرم برای دلت 😢

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

يكي از اقوام شوهرم خانمشو خواستن طلاق بدن بچه اش همسن بچه شما بود خانمه قهر كرد رفت مادر شوهرش مونده بود چجوري اين بچه رو ضبط و ربط كنه اخرشم به دست و پاي عروسشون افتادن كه برگرده چون هيچ كسي مادر اون بچه نميشه

خواهر شوهرت واس چي فيلم ميفرسته؟!

چون سخته نگهداري از يه بچه نه ماهه