2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
در ضمن گفت بیاریش میرم باهاشون حرف میزنم یعنی کلا میخواد آبرومو ببره که راش نمیدن که مامانش اومده ا ...

راهی نیست با این شرایط طلاق نگیری آخه بعد طلاق روح و روانت بهم میریزه بچه هم ازت دور باشه صدبرابر عذابش بدتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب مادری😢😲. تو با این مامان تنها هم که باشی دو روز دیگه منت سرت میزاره و هزار تا مشکل. واقعا جا نداره با شورت بمونی؟؟ چطور بچه 9 ماهه رو باباش قبول کرد؟

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

وای داره گریم میگیره طفلی بچت به هر قیمتی شده بیارش پیش خودت 😢😢😢😢😢

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

اشتباه نکن . حالتو درک میکنم ولی همین بچه فردا میگه چرا نزاشتی پیش بابام باشم من زندگی میخاستم نه حس و محبت مادری . لچه های این دوره رو که میشناسی . بعدشم اینده ی خودتو خراب میکنی با حضور بچه موقعیات واسه ازدواج خیلی کم میشه . ازدواجم نه واسه استقلال و سرکار رفتن . خلاصه بچه ی بدون پدر بزرگ کردنش سخته مگر اینکه پولدار باشی 

هیچ پشتوانه مالی ای نداری ؟ مثلا بهش یکم پول بدی ساکت شن؟    

هیچی ندارم وگرنه میرفتم خونه میگرفتم منت مامانمم نمیکشیدم 

نامرد میگفت من رختخوابمو نمیدم بچه ت کثیفه 

بخدا از گل پاکتر و تمیزه

دل مادر خودن کثیفه هیچکی خونش نمیات حتی داداشام 

پیش باباشه وقتی میره سرکار میذاره خونه مادرش که طبقه بالان دیشب خواهرشوهرم فیلمشو فرستاد همه ش داشت ...

خواهر شوهرت خودش از بچه داری خسته شده و میخواد شما رو تحریک کنه که بیاریش پیش خودت تا شوهرتم راحت بره با هر کسی که دوست داره

کم زنی پیدا میشه یه مردو با بچه کوچیک قبول کنه 

تحمل کن و بزار یکمی خانواده شوهرت و شوهرت تو سختی باشن و قدر وجودت رو بدونن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد