2777
2789

سلام دوستان خوبین ممنون میشم کسایی ک تجربه دارن راهنمایی کنن😢

من با یه اقایی دوساله اشنایی دارم و کم کم ب سمت ازدواج کشیده شدیم و مشکل اصلی اینه راهمون دوره در حد ۵ ۶ ساعت فاصله...خانوادم ناراضین میگن کی اینکارو کرده ک تو میخوای بکنی سخته و خیلی نگرانیای دیگه

اون اقا ب خاطر کارش نمیتونه بیاد شهر من،کار خوب و اینده داری داره تحصیلاتش خوبه از لحاظ فکری خیلی نقطه مشترک داریم خانوادشم خانواده خوبین خیلی ب هم کمک میکنن و گرم و صمیمی ان و ادمای با فرهنگین 

من خودم تو خونه مشکل با پدر مادرم زیاد دارم ولی خب نگرانم از دور شدن خیلیم اهل ارتباط با فامیل خودم نیستم سالی یبارم نبینمشون واسم مهم نیست خیلی اجتماعی نیستم ولی خب راحت ارتباط میگیرم با بقیه از یه طرفم باید برای محل تحصیل و شغلمم انتقالی بگیرم موندم تو دوراهی نمیدونم کار درست چیه😭خیلی خستم نمیدونم چکار کنم

مختار شروع شد عزیزم برو مختار ببین

ولی من مطمئنم کارما وجود داره اون موقعی که بعدمدت ها عشق ورزیدن تو روم وایسادی و گفتی نمیخوامت فقط خدا می‌دونه چی ها کشیدم ولی غرورم اجازه نداد جلوت یه قطره اشک هم بریزم چه شب های که من از درد دلتنگی تو نخوابیدم چه روز هوایی که به خاطرت تو روی خانوادم ایستادم من به کارما اعتقاد دارم و می‌دونم یه روزی همین دردی که من کشیدم رو میکشی و اون موقع است که منو درکم می‌کنی حواستون به رفتارتون باشه ، آینده نزدیکه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم برو شهر اونا

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

من با شهرم ۱۷ساعت فاصله دارم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مرسی ک خبر دادی😂

قربونت بشم❤😂

ولی من مطمئنم کارما وجود داره اون موقعی که بعدمدت ها عشق ورزیدن تو روم وایسادی و گفتی نمیخوامت فقط خدا می‌دونه چی ها کشیدم ولی غرورم اجازه نداد جلوت یه قطره اشک هم بریزم چه شب های که من از درد دلتنگی تو نخوابیدم چه روز هوایی که به خاطرت تو روی خانوادم ایستادم من به کارما اعتقاد دارم و می‌دونم یه روزی همین دردی که من کشیدم رو میکشی و اون موقع است که منو درکم می‌کنی حواستون به رفتارتون باشه ، آینده نزدیکه 

اگه مرد خوبیه و تکیه گاه و پشتته میشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)