2777
2789

وای چرا میام اینجا همش تاپبکا  منفیه همش حرف  منفی 

یا خیانت یا طلاق یا جدایی 

امیدوارم همیشه حرفای و خوب بزنیم به هم

اصن از درون ناراحت میشم بخدا 

کاش تاپیکا شاد بشن 

از خوشی بگن 

از اینکه خوشبختند 

نمی دونم چرا تاپبکای حرفای منفی 

بازدید زیاد تر داره 

والا دلم گرفته بخداتوروخدا بیان بگین از عاشقتون رسیدن به ارزوتون دلم باز شه لطفا

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

بگیم میگن دروغه فیکی

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز پیش تاپیک میزدی کلی حرف داشتم ولی الان باشوهرم قهرم 😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

لایک 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اینجا کسی از خوشبختیش نمیگه

چون کسی از خوشبختی بقیه خوشحال نمیشه و حسادت میکنن😂💔

فقط بدبختی و ناراحتی شونو بیان میکنن که مشورت بگیرن

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

متاهلم ۱۵ ساله

خیلی خوبه همراه و همسرت خوب باشه 

واسه همه مجردها آرزوی همسر خوب میکنم 

به قول مادرشوهرم شوهرت خوب باشه کل دنیا هم باهات بد باشن هیچ عیبی نداره

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

من دوست دارم زودتر شوهر کنم چون مجردی اصلااا خوش نمی‌گذره محدودم هیچ جام نیست برم

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

مجردم، چون خانواده سختگیری ندارم راحتم کلا ولی خودم خط قرمز زیادی دارم و تاحالا تو رابطه ای هم نبودم،دانشجوی معلمیم تابتسونه دانشگاه ندارم یا خوابم یا کمک مامانم یا سریال گه گداری هم بیرون...ولی دوران دبیرستانم چون درس میخوندم خیلی سخت میگذشت