2777
2789
عنوان

کنکوری ها حواستون باشه

71 بازدید | 1 پست

واسه انتخاب رشته گول وعده های پوچ مشاوران آنلاین رو نخورید مثلا با ۳۰ هزار پزشکی قبول میشی و فلان . یکم عقلتون رو به کار بندازید . اگه درست حسابی درس خوندید دیگه چرا سراغ این ها می‌رید . از جمله همین موسسه شفیعی. نمی‌دونم کلاه بردار هست یا نه ولی وعده هایی که میده به نظرم الکی هست . یکی از کارنامه هاشو دیده بودم مثلا فلان رتبه رو پرستاری قبول کرده تو کارنامه اگه دقت کنید نوشته سال ۸۴ کنکور داده!!! بقیه کارنامه هارو نمیدونم . الکی هم گول رزرو هاشو نخورید . منو تویی که خرجمون رو والدین میده ۳۰۰ هزار تومان هم خیلی هست . چه برسه به اینکه ۶ میلیون بدیم رو انتخاب رشته ؟!!!!! 

اگه دقت کرده باشید بیشتر تاپیک های مرتبط به این موسسه تو نی نی سایت تعطیل شده حتی شاید این یکی هم تعطیل بشه .اینکه تو تلویزیون هست هم به نظرم الکیه . اسم من هم تو گوگل هست پس چیز شاخی نیست . زیاد خودشون رو بزرگ نشون میدن و از همایش های بزرگ عکس می‌زارن که آدم ندونه چی درسته چی غلط . به هر حال خدا عالمه. خود دانید.. 

مورد بعدی اینکه اصلا با تلفن خونه به شماره های هیوا زنگ نزنید واسه درس ها و انتخاب رشته هاتون چون من پارسال یک ساعت با تلفن حرف زدم یک میلیون واسم قبض اومد . دلم نمیخواد شما ها هم مثل من بشید به خاطر خامی تون . 

پیام هاتون رو نمیتونم جواب بدم چون این هفته کنکور دارم . به امید موفقیت شما عزیزان .