2777
2789
عنوان

بازم نقل مجلس شدم نمیتونم هیچ جا راحت غذامو بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 60 پست

بگو  زیاد حرف بزنید شمارو هم میخورم.یکبار جلوشون واستا

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که لاغرم هستی!

من ی دوست اینطوری دارم شکم تخت بچه هم داره قده یه تپه میخوره و منی که هر چند وقت یکبار مجبور به رژیمم تازه قد اونم نمیخورم😒

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
نه دیگه لاغر محسوب نمیشم ولی اضافه وزن ندارم

چجوری اضافه وزن نداری و لاغری نیستی ادم یا لاغر و خوش هیکله یا اضافه وزن داره و چاقه

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
خب پس واسه چی ناراحتی که نقل مجلس شدی

چون مردم به خودشون اجازه میدن نظر بدن 

منم احترامشونو نگه میدارم ولی خب جوونم نیاز داره حتما بدنم هر موقع فربه شدم مریض شدم بعدا نظر بدین

قد 170و وزن 64لاغر نیستم تپلم نیستم

لاغری دیگه طبیعیش اینه ۷۰ باشی یا ۲کیلو کمتر