2777
2789
عنوان

طلاق با بچه

148 بازدید | 26 پست

وای تورو خدا وقتی می بینید شوهرتون آدم نیست بچه نیارید 

من فکر کردم مجبورم باهاش زندگی کنم همینه که هست 

اشتباه کردم بچه دار شدم الآنم که جدا شدم آرزوی مرگ میکنم 

جدایی با بچه خیلی سخته 

واقعا دیگه از همه جارونده شدم 

تو رو خدا کسی خوند زخم زبون نزنه 

بچت چند سالشه 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو سرزنش نکن

اشتباه کردی اوکی

الان بهترین مادر باش براش و تمام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه دختر ۴ ساله دارم

عزیزم 

حالا اتفاقی که متاسفانه افتاده ، مواظبش باش بچت آسیب نبینه از جداییتون؛ از مشاور اگه میتونی در این زمینه کمک بگیر 🫶

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖