2777
2789
عنوان

طلاق با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ سخته؟منم دوتا دختر دارم ولی دوست دارم جدا شم

از همه لحاظ مالی عاطفی مسئولیت

باباش که برای خودش خوشه مثل یه غریبه هفته ای دو هفته ای نصف روز می بینتش ولی دیگه همه چیزش با خودته 

🙏

کلا پدرها بی عاطفن فقط مادره بیچاره این وسط عذاب می‌کشه و باید از همه چیش بگذره من خودم بچه طلاقم خودم ترجیح دادم پیش مادرم بمونم خرجم بخوره تو سرش حتی یکبار زنگ نمیزنه ببینه مردم یا زنده خداروشکر که مادرم پرستاره و درآمد داره 

کلا پدرها بی عاطفن فقط مادره بیچاره این وسط عذاب می‌کشه و باید از همه چیش بگذره من خودم بچه طلاقم خو ...

خدا برات حفظش کنه واقعا شیرزنه 

من نمیدونم این مردا کی میخوان عقل بیان 

زندگی ماکه سوخت حیف بچه ها 

خدا برات حفظش کنه واقعا شیرزنه من نمیدونم این مردا کی میخوان عقل بیان زندگی ماکه سوخت حیف بچه ها

عزیز دلم انشالله خدا بهت کمک کنه و یه آدم خوب سر راهت بذاره که هم خودت هم دختر نازت خوشبخت بشین دنیا که به آخر نرسیده همین که تونستی از اون زندگی نجات پیدا کنی خیلیه

عزیز دلم انشالله خدا بهت کمک کنه و یه آدم خوب سر راهت بذاره که هم خودت هم دختر نازت خوشبخت بشین دنیا ...

مرسی عزیزم انشاالله خدا بهترینارو سر راهت بزاره عزیزم