2777
2789
عنوان

شده بچه اتون رو یه غذا قفلی بزنه

201 بازدید | 23 پست

دیشب خونه مامانم بوده پیراشکی خوردن بعد امروز نیم ساعت مونده به ناهار گفت پیراشکی میخوام برا ناهار گفتم تو برنامه غذایی امروزمون نیست پیراشکی ناهار ماکارانیه بعد قیافه اش و کج کرد که اره من پیراشکی میخوام ناهار دیگه نمیخورم منم گفتم میتونی نخوری عیبی نداره اگه نمیخوای خلاصه ناهار اوردم گفتم میتونی بیای چیزای بغل بشقابت و بخوری ماست و فلفل دلمه ای و گوجه و خیار شور هست گفتم شاید به این بهانه به غذا دست بزنه اومد نشست یکم ماست خورد بعد گفت پیراشکی برا شبم درست نمیکنیم ؟گفتم نه پیراشکی امروز تو برنامه امون نیست پاشد رفت 

میان وعده ام دادم بهش اومد بخوره ها باز پرسید پیراشکی درست نمیکنیم یعنی دیگه ؟گفتم نه دیگه درست نمیکنیم باز نخورد

شام و دیگه گرسنه بود اومد خورد باز وسطش یادش اومد پیراشکی میخواد گریه کرد کلی با گریه و بهانه گیری رفت خوابید اخر 

احساس میکنم مسئله پیراشکی نیست میخواد به بهانه اینکه اگه چیزی و بخوام به بهانه اعتراض غذا نمیخورم تا باج بگیرم بازی در بیاره و خیلی جدیدا لجباز شده شما باشین چیکار میکنین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟؟

درست کن براش به خدا گناه داره

دختر منم همینطوره یهو قفل میکنه رو یه غذا چون بد غذاس من درست میکنم ولی به خدا به دلم مونده درست بخوره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وااااا درست میکردی براش برا عصرونه دیگ قانونه مگه برنامه غذایی

بابا مسئله اش پیراشکی نبود داشت عملا با گرسنگی دادن به خودش باج میخواست از من اگه شل کنم برنامه سر همه چیز همینه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

حالا یه پیراشکی براش درست میکردی 

والا هیچ ربطی به تربیت بچه و لجبازی و اینا نداره 

میگفتی آره اتفاقا خودمم بدم نمیاد ولی چون ناهار ماکارونی درست کردم اسراف میشه پیراشکی بذاریم واسه شام 

واقعا این شیوه های تربیتی خیلی مسخره هست خداییش 

چند سالشه؟؟درست کن براش به خدا گناه دارهدختر منم همینطوره یهو قفل میکنه رو یه غذا چون بد غذاس من درس ...

اخه بد غذا نیست شگرد لجبازیش بود احساس میکن منشاش هم بابابزرگشه 😂

حالا یه پیراشکی براش درست میکردی والا هیچ ربطی به تربیت بچه و لجبازی و اینا نداره میگفتی آره اتفاقا ...

ببین یادش میرفت اصلا پیراشکی یهو یادش میومد میگفت نمیخورم که ببینه واکنش من چیه 

سه سال

تو رو خدااا کوچولووو هس الان لجبازی چه میفهمه چیه

نوه ی منم سه سالشه 🤣🤣🤣خاک بر سر دشمنش چند تا کلمه بیشتر نمیگه😅😅😅

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹