2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شیر خوب میخوره؟دفعش نرماله؟تو غربالگری هاش تیروئید ش بالا نبود؟؟؟؟اگر اینا اوکی هستن نگران نبا ...

شیر عالی میخوره دفعشم خوبه وزن دهی ام عالی تو ۴۰ روز ۲۱۰۰ رفته بالا 

آره متخصص بردم آزمایش کلییی گرفت هم ادرار هم خون نه تیرویید نه عفونت هیچی

عزیزم نگران نباش منم دخترم تا 40 روزگی زردی داشت ولی زیر نظر دکتر بود و کم کم زردیش از بین رفت خداروشکر یه بارم داخل حمام باشیر گاو شستیمش 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
شیر عالی میخوره دفعشم خوبه وزن دهی ام عالی تو ۴۰ روز ۲۱۰۰ رفته بالا آره متخصص بردم آزمایش کلییی گرفت ...

پس نگران نباش

پسرعمه منم یه مدت طول کشید تا زردی از پوستش بره

ان شاالله که به زودی خوبه خوب بشه عزیزم