2777
2789
عنوان

پیامامو دیدن همه چیو فهمیدن😭😭😭

3393 بازدید | 92 پست

خیلی دلم گرفته بود یه پیامایی دادم با یکی از خانواده شوهرم ک همیشه دردل میکردیم دهنش قرص بود خواهر شوهرم رفت تو گوشیش عکس ببینه رفت پیامامون دید ب مادر شوهر بدجنسم ک اینهمه اذیتم میکنه گفت و برادر شوهر دهن لقم نمیدونم چیکار کنم شوهرم سلاخیم میکنه اونم حرف زد ولی مال من سخت بودن من هنوز نرفتم خونه جر بحث شروع شه (همسایه ایم) خیلی اذیتم میکنن ولی از ترس هیچی نمیگم همیشه چشمم ندارن الان دنبال بهانه بودن برای طلاقم و دو بهم زنی همش شوهرم میزدم بخاطرشون😭😭بلا زیاد سرم اوردن حرفای خیلی بدی زدم و بی مربوط از روی عصبانیت...

اولا ک نباید با قوم شوهر درد و دل کرد بعدشم خواستی درد و دل کنی فقط حضوری بقیش دردسره

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوی باش بابا.از کی میترسی؟تو هم مثل اونا پر رو و سلیطه باش.گفتن با خونسردی بگو آره دلم پر بود درد و دل کردم،به یه ورتم نگیر

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

تو که خودت شهامت نداری از این جهنم خلاص شی بهتر شوهرت بفهمه طلاقت بده بزرگترین لطف و بهت میکنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم به دوستم از خانواده شوهرمو جاریم بد میگفتمکه رفت بهشون گفتسکه یه پول شدم

وا اون دیگه دشمنه بعد چه لزومی داره دوستت با خونواده شوهرت در ارتباط باشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا