2777
2789

سلام وقتتون بخیر 🙏

افکار منفی
اتفاق منفی
ذهن منفی
 خاطره منفی
هر چیز منفی که باعث میشه حالمون خراب بشه
موجب اذیت آزار  جسم و روح و روانمون میشه که  دوست نداریم پایدار باشه
و دست به هر کاری می‌زنیم تا نیاد سراغمون

در مورد نوشخوار فکری حرف نمی‌زنم ، هر چند که این موارد هم شبیه به نوشخوار فکری هستش که در موردش تاپیک زدم !

تا زمانی که از موارد منفی زندگیمون فراری باشیم بیشتر سمتموم میاد
فرار کردن و خود مشغولی و .. هیچ کدوم کار ساز نیست  فقط مثل باتلاق

بیشتر فرو میریم داخلش  
فرار کردن خودش به نوعی توجه کردن به اون موضوع هستش و تو ناخودآگاهمون هر لحظه داره مرور میشه همین باعث میشه شدت بگیره

اگر میخواییم جلوی یه چیز منفی رو بگیریم باید ذهنیت درستی رو ایجاد کنیم
و با ذهنیت درست کمک کنیم خودمون رو تا به پذیرش برسیم !

در کنارش باید مثبت فکر کنیم ، مثبت عمل کنیم
خودمون رو تو موقعیت مثبت ها قرار بدیم حتی اگر دلمون نخواد !

مثلاً آهنگ شاد بزاریم حتی اگر حسش نباشه کارساز هستش  و شاد کننده
مراقب افکا مون باید باشیم 

دیدگاه ها و طرز فکر درست رو باید پیدا کنیم و تا به پذیرش برسیم 

زندگی سرشار از موقعیت های تلخ و شیرین هستش که باید مثل آب باشیم ! 

مثل آب که داخل هر ظرفی بریزیم حالت  میگیره  و تمام ظرف رو پر می‌کنه 

Kindman

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

حقق

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوشخوار فکری منو روانی کرد

منم خب میا چکارکنیمم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

حقق

ممنون از نگاه زیباتون و زمانی که صرف خوندن تاپیک کردید 🙏

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اره واقعا حق گفتی😔

ممنون از نگاه زیباتون و زمانی که صرفه خوندن کردید 🙏

نوشخوار فکری منو روانی کرد

یه تاپیک دارم با عنوان نوشخوار فکری بخونید نتیجه می‌گیرید حتما