2777
2789

سلام حسینم ۱۷ سالم هست وزن ۵۵ بسکتبالیت قد ۱۸۰

پوستم تقریبا سفیده موهام مشکی رنگ چشم قهوه ای مایل به مشکی

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

بنظرم اگر به یکی پیشنهاد بدم قبول میکنه؟

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ظاهر مهم تره یا شخصیت؟ ک شما یه کلمه ام حرف نزدین ازش

خب چجور از شخصبتپ بگم اینجا باید ببینی که بفهمی

شخصیتم مهربونه اصلا اعصبانیت ندارم 

هیچ وقت بی احترامی نمیکنم

هر وقت بگی هستم

اهل دود اصلا نیستم

اهل عرق اصلا نیستن

شخصیتم مهربونه اصلا اعصبانیت ندارم هیچ وقت بی احترامی نمیکنمهر وقت بگی هستماهل دود اصلا نیستماهل عرق ...

شخصیت اصلا با حرف قابل تشخیص نیس 

یعنی متولد چندی چه ماهی

کس خاصی مدنظرته

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

شخصیت اصلا با حرف قابل تشخیص نیس یعنی متولد چندی چه ماهیکس خاصی مدنظرته

خب منم اشاره کردم که به حرف نمیشه شهریوری هستم

اره ی نفر مد نظرمه

خب منم اشاره کردم که به حرف نمیشه شهریوری هستماره ی نفر مد نظرمه

باید به خودش پیشسنهاد بدی 

اینجا کسی نمیتونه اینجوری کمک کنه

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

باید به خودش پیشسنهاد بدی اینجا کسی نمیتونه اینجوری کمک کنه

ن خب اومدم ببینم مد نظر کسی هستم با این شخصیت  اوکی هستم که برم بهش پیشنهاد بدم

پارسال آبان ماه 17 سالت بوده از دختر دایی بابات خوشت اومده بعد چن روز پیش شونزده سالت بوده بعد الان دوباره هیفده سالته بچه جون اخه معلوم نیس الان دوازده سیزده سالته نمیدونی چیکار کنی تو این سنت اینه وعضت؟ وایسین یکم بزرگ شین بفهمین چی به چیه بعد اخه اه.
هم خودتونو بدبخ میکنین هم یکی دیگه رو 😑😑

پارسال آبان ماه 17 سالت بوده از دختر دایی بابات خوشت اومده بعد چن روز پیش شونزده سالت بوده بعد الان ...

خب نمیخوام کسی سنمو بدونه

خب نمیخوام کسی سنمو بدونه

بچه جان از من به تو نصیحت رو پیشرفت و زندگیت کار کن جای اینکه به فکر این چیزا باشی رسما سنتو دروغ میگی مشخصه که سنت خیلی کمتر از این حرفاس بدبخت میشی یه روزی یادت میاد این حرفمو...

بچه جان از من به تو نصیحت رو پیشرفت و زندگیت کار کن جای اینکه به فکر این چیزا باشی رسما سنتو دروغ می ...

ن خب اره سنم یا یک سال عقبه یا جلو