2777
2789

من تا میام یه چیزی بهش بگم میگه ول کن بابا کم بدبختی دارم تو هم باز شروع کن.

حق هیچگونه درددل یا اعتراض و انتقادی ندارم

توی شهر غریب از صب تا شب تنهام

فقط برای آشپزی و حمالی و بشور بسابشم

تا میرم بیرون زنگ میزنه برگرد خونه

تا میام باهاش حرف بزنم میگه بس کن

خدایا خسته شدم 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

احتمالا دلیلش اینه از اول تایم مناسب واسه حرف زدن رو انجام ندادی اون گارد میگیره کلا باید سعی کنی حرف زدن بذاری یه زمان مناسب وقتی خسته نیست حالش خوبه مشکلی نداره و اینا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا دلیلش اینه از اول تایم مناسب واسه حرف زدن رو انجام ندادی اون گارد میگیره کلا باید سعی کنی حر ...

آره درسته تقصیر خودمم هست

ولی همیشه همینو میگه

الان گفتم رو در رو نگم بهش پیام بدم گفتم وقت داری یه چیزی بگم گفت بگو

بعدشم ریخت بهم و دیگه جوابمو نداد

عزیزززم تو کلاسای آموزشی تفریحی ثبت نام کن، سرگرم کن خودتو. دوستای جدید پیدا کن. سریال و برنامه هارو دنبال کن. در کنارش به زندگی زناشوئی و همسرتم توجه لازم‌و بکن. از همسرت انتظار نداشته باش و همینجوری که هست قبولش کن

اینجور آدما برا حرف زدن با یکی دیگه له له میزننیکی بود موقع حرف زدن با من سریع بحثو جمع میکرد میگف س ...

گاهی دلم میخواد با یه خط دیگه به شوهرم پیام بدم باهاش حرف بزنم ولی جرات همینم ندارم‌ 

عزیزززم تو کلاسای آموزشی تفریحی ثبت نام کن، سرگرم کن خودتو. دوستای جدید پیدا کن. سریال و برنامه هارو ...

نمیذاره برم کلاس

دوستم دارم نمی‌ذاره ببینمشون 

فقط تلفنی با دوستام در ارتباطم 

حوصله سریال و اینا رو هم ندارم‌ 

گاهی دلم میخواد با یه خط دیگه به شوهرم پیام بدم باهاش حرف بزنم ولی جرات همینم ندارم‌

اگ اینکارو کردی آخرش خودتو معرفی نکنی یا جوری نباشی ک لو بری.وگرنه بعدا لج میکنه و بیشتر حرصتو درمیاره

خب با کی حرف بزنم من اصلا کسیو ندارم‌ خیلی تنهام

غماتو اینجا خالی کن چت جی پی تی ام خوبه بهتراز اینجاس پیش همسرت فقد حرفای معمولی بزن،اون ادم درک کردنت نیس الکی خودتو بزحمت ننداز