2777
2789
عنوان

شده از ی بچه بدتون بیاد

130 بازدید | 23 پست

لطفاً نگید بچه اس بچه اس بعضی بچه ها واقعاً مثل بچه رفتار نمیکنن یا به فکر بازی نیستن 

نمیدونم چجور بگم بعضی بچه ها خاله زنک هستن 

بچه هایی ک‌سبک‌رفتارشون عجیبه ، حرفای بزرگ میزنن تیکه میندازن ، خبر از تو خونه اینو‌اون جابجا میکنن دعوا خانوادگی راه میندازن ، واقعاً نمیتونم اینارو دوست داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره قبول دارم 

ولی بعضی بچه ها به علت تربیت بد خانواده هست که اینجوری هستن، یا مثلا مامانه یادش داده حرف ببره بیاره 

مگ ن ی بچه هیچکدوم از این رفتار هارو بلد نیست، و بلد هم باشه مثل دنیای بزرگترا نیست با قصد انجامش بده 

مثلاً بعضیاشون خانواده رو بجون هم میندازن خودشون ی گوشه‌وایمیسن میخندن

ن این این‌جوری نیست 

اصلا چیزی نشون نمی‌ده ولی خوشم نمیاد ازش مارموزه 

کلا بچه دوس ندارمم کاریم ندارم طرف چطوره ولی این یکی واقعاً رو مخمه

بله!!!!!!!  بچه فامیلمون

متنفرم ازش خیلی حرافه و حرفای گنده تر از دهنش به همه و بزرگتر از خودش میزنه فوق العاده فضوله‌ 

به من می‌گفت نمیخوام بغل خاله ستاره بشینم چون دیگه شوهر کرده ... نمیخوام دست بهش بزنم

من خودم نامادری یه جوجم پس طبیعتا باید صبرم هزاربرابر بقیه باشه

ولی بچه پسرخالمو هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم از همیناس

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

بله!!!!!!! بچه فامیلمونمتنفرم ازش خیلی حرافه و حرفای گنده تر از دهنش به همه و بزرگتر از خودش میزنه ...

مثلاً یکی دماغ عمل کرده بودن رفت تو روش بهش گفت عین خوک شدی (عمل دماغش فانتزی بود ) مادرش هم هرهر میخندید 

حالا این بنده خدا هم خودش اعتماد بنفسش پایین بود داغون شد