2777
2789

برای گروه درست کردنم ک کاری نداره اون علامت مداد پایین ص رو بزن بزن رو ایجاد گروه جدید و گزینه عمومی رو انتخاب کن و آیدی درست کن براش

یا اینکه میتونی خصوصیش کنی و لینکی ک ساخته میشه رو بدی این و اون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای گروه درست کردنم ک کاری نداره اون علامت مداد پایین ص رو بزن بزن رو ایجاد گروه جدید و گزینه عمومی ...

مرسی

مخاطب ندارم اونقد و نمیخام کسی بفهمه از اشناها

من میخام گروه ک بسازم داخل تلگرام کسی ک ادد میشه میاد بیینه بیینه ک مثلا هزار نفر اون بالا عدد هست هزار نفر مثلا اعضا داره چطوری میتونم اینطوری کنم میشه بگی

بیین من میخام گروه بسازم یا یه بوت جیزی ک یه هزینه ای بهم بدن جواب سوالشون رو بدمنظره تو جیه جیکاررک ...

خب از همین اول که اعتبار نمیتونی داشته باشی، باید تبلیغ بدی به کانالا بیارنت بالا و اعتبار کسب کنی

تبلیغتم باید هم توی کانالت هم توی متن تبلیغا هوشمندانه باشه ک جذب بشن

یکم این ادمایی که خیلی نون دراوردن از کانالشونو نگاه کن تحلیل کن ببین چطوری از خودشون حرف میزنن که الهام بگیری

بعد باتتم توی کانالت معرفی میکنی

ینی بنظرم اول کانالتو پایه سازی کن، یسری چیزای اساسی بنویس توش و اینا حالا یا مرتبط به محتوای کانالت یا مقدماتی.

بعد در وهله دوم ایده برای مثلا حداقل دو سه هفته بعدتم داشته باش و بعد شروع کن ب تبلیغ دادن

خب از همین اول که اعتبار نمیتونی داشته باشی، باید تبلیغ بدی به کانالا بیارنت بالا و اعتبار کسب کنیتب ...

کامال نمیخام

یا گروه بسازم یا بوت

دیدی فیل تر شکن فروشیا بوت دارن 

چطوری ساختن بهم یاد بده خب

بیین من میخام از کسی بابت مشاوره ای ک بهش میدم پول واریز کنه به کارتم مشاورمو بهش بدم

خب بگو چی بسازم تو بلدی انگار

کامال نمیخامیا گروه بسازم یا بوتدیدی فیل تر شکن فروشیا بوت دارن چطوری ساختن بهم یاد بده خببیین من می ...

علاقه دارم به کدنویسی و چیزایی مثل بات ساختن ولی راستش نرفتم دنبالش یاد بگیرم

از یوتیوبی چیزی بری یا همین تلگرام قطعا یاد میدن

چیز سختی نیست

گمونم یسری بات ها هم هستن برات بات خودتو میسازن

باز اگه پیدا نکردی بگو بگردم