2777
2789
عنوان

زندگی بعد از مرگ

104 بازدید | 14 پست

تنها چیزی که ازش میترسم شب اول قبره میگن روح خیلی می ترسه و خیلی عذاب میکشه

اونجا چجوریه؟

سوال همیشگیم اینه که

ما میمیریم وارد عالم برزخ میشیم اونجا مجازات میشیم حالا جایگاهمونو پیدا میکنیم تا روز قیامت روز قیامت کسی که گناه کار باشه کلا از بین میره؟

و اینکه بعد از روز قیامت همه چیز تمام میشه؟یا ابد و بی پایانه این زندگی توی اون دنیا ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که گناهکارباشه ازبین نمیره

میخای قبرت نورانی باشه نمازشب بخون

زندگی اونجابی پایانه

مرگ فک نمیکنم انقدری که گفتن ترسناک باشه آخه کی مرده وزنده شده که بیادتعریف کنه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
من به برزخ و اینجور چیزا که یه عده میگن اعتقاد ندارم بنظرم هر کی هر گناهی کنه تو همین دنیا تاوانشو م ...

همه تو این دنیا تاوان نمیدن امثال نتانیاهو که کلی زن و بچه کشتن یا هیتلر یا خیلیا تاوان تا آخر عمر ندادن یا تاوان مناسب جرم ندادن

کسی که گناهکارباشه ازبین نمیرهمیخای قبرت نورانی باشه نمازشب بخونزندگی اونجابی پایانهمرگ فک نمیکنم ان ...

به نظر من چیزی که تو مرگ ترسناکه اینه که از تعلقات دنیوی و خصوصا عزیزانش مجبوره جدا شه

همه اینا چرنده به نظرم یکی مثل نتانیاهو روزی هزاران ادمو می‌کشه ککش نمیگزه اونوقت من بدبخت یه سلامتی هم ندارم 🥺 بهشت وجهنم همینجاس میگن خودکشی گناهه اما خدا ادمو به حد جنون می‌رسونه بعد میگه اینکارو نکن اخه 

کسی که گناهکارباشه ازبین نمیرهمیخای قبرت نورانی باشه نمازشب بخونزندگی اونجابی پایانهمرگ فک نمیکنم ان ...

تجربه شبیه هست و زنده شدن ولی از تو قبر کسی تجربه نداره متاسفانه🎀

واقعا نماز شب ادم تنبلیش میاد

اخه من تا صب بیدارما

ولی فقط ایت الکرسی رو تا یئودو حفظهما و هول علی العظیم بلدم و حمد و سوره و سوره ناس رو بلدم در حد نماز معمولی . براهمین نمیتونم بخونم🙏🏻😭

همه اینا چرنده به نظرم یکی مثل نتانیاهو روزی هزاران ادمو می‌کشه ککش نمیگزه اونوقت من بدبخت یه سلامتی ...

خودکشی واقعا گناه بزرگیه اگه قرار باشه بخاطر مشکلات این دنیا خودمونو بکشیم و تموم کنیم چرا اصن مشکل باید وجود داشته باشه