2777
2789
عنوان

ماموراب قلابی

138 بازدید | 19 پست

امروز حدودساعتای ۱۱ اینطورا زنگ خونمون زدن از ایفون جواب دادم گفت مامورابم 

ایفونمون خرابه رفتم ازپنجره نگا کردم دیدم دوتا مرد البته از پشت دیدمشون یکی مُسن یکی هم میان سال میخورد باشه عجیب بود برام رفتم پایین تا برم کسی نبود 

همیشه میگم چندلحظه صبر کنید میام تا برم پایین اونام واسه همسایه های توی کوچه رو مینویسه تا سر کوچه رفتم انگار اب شده بودن رفته بودن زمین 

پشت لباسشم نوشنه بود ماموراب 

یکیشونم بی سیم دستش بود 

گفتم حتما اشتباه کردم دیگه زنگ نزدم ۱۱۰ گزارش بدم 

مراقب زنگایی که میخوره باشید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتن تا یک ماه مامور گاز و آب و برقی نیست الکیه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

گفتن تا یک ماه مامور گاز و آب و برقی نیست الکیه

اونکه تموم شد 

برای ما اومدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونکه تموم شد برای ما اومدن

جدی ؟ 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

خیلی مراقب باشین من مامان بزرگم دستاش پر طلا هس اینقد طلا دورشه که زخم میشه دستاش یه روز ی زن و مرد  میرن خونش میگن فشارتو بگیریم باید طلا هاتو در بیاری مامان بزرگم دو هزاریش میوفته به بهونه آشپز خونه میره صدای همسایش میزنه تا همسایه بیاد مامان بزرگم میاد تو سالن میبینه رفتن تو اتاق هی اسرار میکنن بیا تو اتاق بیا تو سالن نمیتونیم وسایل هامونو در بیاریم دیگه به زور داشتن مامان بزرگمو میبردن تو اتاق که همسایه ها خداروشکر میرسن 

ن بابا اصلا ماموراب نبود که ....

نه میدونم جواب اون دوست مون رو دادم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ