2777
2789

چون مجبورم با خودم ببرم بیرون حتما خوراکی میخان یا اسباب بازی یا اگه بخوام لباسی بگیرم میگن حتما برای مام 

گزروندم میفهممم دیگ بارشون بیار من ک نتونسم ولی دیدم بعضیها بچه هاشون بار اوردن مطیع خرف گوش کن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من هیچی هزینه نکنم ۵۰۰ تومان خرج اینا میشه جوری شده اگه بخوام چیزی برا آشپزخونه بگیریم یا بخوام ی پارک ببرمشون هزینه شون اینقدر میشه ترجیح میدم خونه بمونم

والا من یدونه پسر دارم ولی بیرون میریم حتی اسباب بازی فروشی تا حالا نگفته اینو میخوام اونو میخوام نهایت خوشش بیاد میگه این چه قشنگه پسرم 5 سالشه شمام اوایل اهمیت نده به مرور درست میشن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا من یدونه پسر دارم ولی بیرون میریم حتی اسباب بازی فروشی تا حالا نگفته اینو میخوام اونو میخوام نه ...

موافقم ولی اینجایی که ما هستیم دوتا آبمیوه یا آب هویچ ۳۰۰ خورده ای میشه  

موافقم ولی اینجایی که ما هستیم دوتا آبمیوه یا آب هویچ ۳۰۰ خورده ای میشه

خب جایی هم که ما هستیم همینه قیمت ها ولی کلا پسر من میدونه قرار باشه چیزی بگیریم میگیریم قرارم نباشه نمیگیریم اصرار اون تاثیر نداره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲