2777
2789

خواهرم

بسیار محترمانه جدا شدن خود من ۲ ماه بعد فهمیدم

پسره خیییییلی سرد بود و خواهرم گفت دوستش ندارم یک کلام

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرم بعد ۶ ماه ،ولی هیچی نخواست ،طلاهاش وهمه چی رو پس داد ،راحت جدا شد ..البته خودش پسر رو میخواستش همون اول  وگرنه خانواده مخالف بوده ن .دلیلش دقیق نمیدونم چرا جدا شد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

من چون فوق العاده خانواده ی سطح پایینی داشت و اوایل فکر میکردم من خودشو میخوام خانوادش مهم نیستن ولی بعد دیدم که مهم ترین چیزززز خانواده ی طرفه تصمیم گرفتم جدا بشم

چون دوتا شهر مختلف بودیم اول از خونمون خودشو انداختم بیرون بعد به خونوادش گفتم بعد به خونوادم

چندبار با خونوادش اومد سرویس طلا و اینا کادو اورده بود برای اشتی ولی من حتی از اتاقم بیرون نرفتم ببینمشون 

روانی بود طرف 

بابام بهش گفت برو حق طلاق بهش بده اروم میشه اشتی میکنین

اونم رفت دفترخونه وکالت همه چی بهم داد

فرداشم رفتیم وکیل گرفتیم و غیابی جدا شدم 

تا ماه ها ازار و اذیت توی محل زندگیمون و اینستای اشنا فامیلا داشت 

میگفت دخترشونو میخاااان بیوه کنن 

اینقد مزاحم شد تا بخاطر مزاحمتم شکایتش کردیم که حکم زندانم براش اومد

خوبه بعد از طلاق چی شد؟

این قضیه برای ۹ سال پیشه و واقعا بعضی ها که خیلی بیشعورن دلشو شکوندن و زخم زبون زدن

اما شکر خدا خواهرم تو سن ۳۲ سالگی با یه مورد خوب ازدواج کرد

خدا بزرگه هیچ وقت ناامید نشید

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

من دیگه ازدواج نمیکنم

اینجوری نگو ان شاءالله نیمه ی خودتو پیدا می کنی❤️❤️❤️

چطورراضیشون کردین؟

از اول راضی نبودن

ولی وقتی عقد کردیم خواستم جدا بشم معتقد بودن که درست نیست و باید باهاش ادامه بدم 

ولی بابام یه روز باهام اتمام حجت کرد گفت اگه تموم یعنی تموم، یعنی دیگه اسم این ادم تو این خونه نمیاد گفتم تموم! 

برام وکیل گرفت و همه ی کارامو کرد، مهریه و همه چیزمم بخشید که قابل رجوع نباشه.